Sesli Sitelere Saldiri
-
PacoRabanne bunu yazdý:
nickimyok bunu yazdý:
graywlof örnek bi site ver?
HOAM ÞU www.veni-vidi.net 'E NASIL BÝ SALDIRI DÜZENLEYE BÝLÝRÝZ BÝ YARDIM ET DOSTUM!!ARKADAÞLAR HEPÝNÝZÝN YARDIMLARINI BEKLÝYORUM.
pacorabanne haklisin valla ora girdim 5 dk ya ne berbat bi yermis ole oha yani -
Ya hiç sorma yaaa rezalett bi yer!! böyle sitelere derslerini vermek lazım arkadaşlar lütfen hepinizden destek ve yardım bekliyorum lütfen yardıcı olun.
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Ya hiç sorma yaaa rezalett bi yer!! böyle sitelere derslerini vermek lazım arkadaşlar lütfen hepinizden destek ve yardım bekliyorum lütfen yardıcı olun.
yaw a.q hiç döküman neyin okumadan, bana şöyle bi program lazım, bana böyle bi program lazım.. O kadar kolay mı a.q. Al programı, sitenin adresini yaz - hacklesin.... Bari yardımlarınızı bekliyorum deme a.q. Sen daha çok adama köstek olursun. -
TrKomando89 bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
yaw a.q hiç döküman neyin okumadan, bana şöyle bi program lazım, bana böyle bi program lazım.. O kadar kolay mı a.q. Al programı, sitenin adresini yaz - hacklesin.... Bari yardımlarınızı bekliyorum deme a.q. Sen daha çok adama köstek olursun.
Ya sen çok mu bi bok biliyosun a.k. aptal herif adam senden yardım istiyo belliki bakmış bi şey bulamamış seni adam biliyoda yardım istiyo gerizekalı herif adamı tersliceğine kendi götündeki boku temizle bence sakat yaaa..! -
TrKomando89 OLUM BİRAZ ADAM OLUN LAN!!!
İNSANLARIN YARDIKLARINA SAYGI GÖSTERİN!!
-
Realdeki ezikler , sanalda adam oluyo a.q. Mugomusun nesin ekle o zaman msn e de sana bi iki icraat göstereyim. Burdan atıp tutması kolay. Ayrıca sende bi bok biliyosan konuş ( ki ibret alsınlar, bilmiyosan susta adam sansınlar)
-
TrKomando89 bunu yazdı:
Realdeki ezikler , sanalda adam oluyo a.q. Mugomusun nesin ekle o zaman msn e de sana bi iki icraat göstereyim. Burdan atıp tutması kolay. Ayrıca sende bi bok biliyosan konuş ( ki ibret alsınlar, bilmiyosan susta adam sansınlar)
BİLADER GÖTÜN YİYOSA GEL DOLAPDERE, PAZAR ARKASINDA OTURUYORUM KİM EZİK KİM DEĞİL BELLİ OLUR..!!!BU KONUYU FAZLA UZATMA BENCE!!!!
-
ben sana ezik dememiştim ama yazdığından senin de ezik olduğun belli oluyo. işim yok seni bulcam a.q. Kafanı KULLAN arasıra. neyse uzatmanın bi anlamı yoq, gel msn e madem, böle ibret-i alem kapışçaamıza teke tek olsun.
-
TrKomando89 bunu yazdı:
ben sana ezik dememiştim ama yazdığından senin de ezik olduğun belli oluyo. işim yok seni bulcam a.q. Kafanı KULLAN arasıra. neyse uzatmanın bi anlamı yoq, gel msn e madem, böle ibret-i alem kapışçaamıza teke tek olsun.ÜÜFFFFFFFFF DOSTUM TAMAM HAKLISIN BEN SANA DOST ELİNİ UZATIYORUM ..!!!
YETER BAŞIM AĞRIDI.
NEYSE ARKADAŞLAR SERVER BAN YEDİM VENİ-VİDİ.COM 'DAN BUNU NASIL AÇICAM
-
Ya bi yardim da isteyemiyoruz hemen biriler havalara giriyo..
Trkomando89 neye dayanarak buraya realdeki ezikler yaziyon çok merak ettim sonra iste bi iki icraat gosterince ne olacak neyi ispat edeceksin..?
Biz buraya yazmadan once heralde arastiriyoz ama baskalarindanda tavsiye alalim deil mi.. isteyen yazar istemeyen yazmaz ama bos bos elestirecegine sus adam sansinlar deil mi