Sesten 7 Kat Daha Hızlı Manyetik Silah
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
mikerim abdyi ya kullanamayacağı silahları üretiyo. Gövde gösterisinden başka bi bok yok. yanlarında çalıştırdığı insanlardan sadece abd kökenli olanları toplasın bi silah yapmaya kalkışsın bi bok yapamaz. Bu dünyada abd insanı kadar salak bi insan topluluğu yok. Adamlar 100 dolardan 815 doları çıkarıp para sütünü veremiyo düşünebiliyormusunuz? bizim öküzlerde gidiyo hala abdde atom mühendisliği yapıyo projelerini abdye veriyo. Senin devletin burada seni ne kadar açta bıraksa ne kadar parada vermese sen milletine ihanet edemezsin kardeşim fıtık oluyorum bu mühendis bozuntularına. Para için dünyayı satıyolar.
Sinirlendim amk.
-----------------------------doktorlarıda unutmayalım
-
ToR5 bunu yazdı:
mikerim abdyi ya kullanamayacağı silahları üretiyo. Gövde gösterisinden başka bi bok yok. yanlarında çalıştırdığı insanlardan sadece abd kökenli olanları toplasın bi silah yapmaya kalkışsın bi bok yapamaz. Bu dünyada abd insanı kadar salak bi insan topluluğu yok. Adamlar 100 dolardan 815 doları çıkarıp para sütünü veremiyo düşünebiliyormusunuz? bizim öküzlerde gidiyo hala abdde atom mühendisliği yapıyo projelerini abdye veriyo. Senin devletin burada seni ne kadar açta bıraksa ne kadar parada vermese sen milletine ihanet edemezsin kardeşim fıtık oluyorum bu mühendis bozuntularına. Para için dünyayı satıyolar.
Sinirlendim amk.
-----------------------------Hocam yukarda bi' eleman "hırsızın hiç mi suçu yok" diye belirtmiş: Eline bir proje al ve yetkililere de ki bu proje dünya'da yok, hadi yapalım diye...
Beyin'miş, zekiymiş, projesi varmış hiç dinlemezler. Sen okumuşsun seni odacı yapalım, yabancı dilin var resepsiyonist yapalım derler ve affedersiniz bi' öpmedikleri kalır.
Diğer türlü ben de size katılırım; insanlarımız kendi vatanlarında kalsın ve faydalı olsunlar diye ama diğer taraftan değerlendirme yapmakta da fayda var.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
Sinirlendim amk.
-----------------------------Hocam yukarda bi' eleman "hırsızın hiç mi suçu yok" diye belirtmiş: Eline bir proje al ve yetkililere de ki bu proje dünya'da yok, hadi yapalım diye...
Beyin'miş, zekiymiş, projesi varmış hiç dinlemezler. Sen okumuşsun seni odacı yapalım, yabancı dilin var resepsiyonist yapalım derler ve affedersiniz bi' öpmedikleri kalır.
Diğer türlü ben de size katılırım; insanlarımız kendi vatanlarında kalsın ve faydalı olsunlar diye ama diğer taraftan değerlendirme yapmakta da fayda var.
-----------------------------hocam eskidendi onlar, Adam gidiyo tübitak a projesini evriyo tübitakın başındaki orospunun çocuğu projeyi yabancılara satıyo sonra projenin asıl sahibine bu projenin aynısı şurada yapılmıuştır diye geçiriyo proje 5 kuruş uğruna onun bunun çocuğuna kalıyo bizimkide açıkta kalıyo. Bak erbakan motor hararetini düşüren sistemi buldu şimdi bu sistem olmayan otomobil yok ee adam bu projeyi türkiyedemi yaptı? hayır gitti başka ülkeye vermek zorunda kaldı. Bu gibi projeleri satan şerefsizler olmasaydı bu sistem gidermiydi başkalarına? Düntyadaki sistemlere bakın birçoğunda türk ümzası vardır sistem eskiden kötüydü tmm güzel ama şimdi ne güzel tubitak kendi başına bile projeler üretiyoo yarılşmalar yapıyo niye hala gelen yok? para milletin gözünü bürümüş ne yapacağını bilmiyo,, Sen gel ilk projeni ver devletine milletine para gelmezse gelmesin sonra sistemi kullananlardan para alırsın geliştirirsin partenti en azından türkte olur kimse sendeki patentden dolayı senden izin almaddan sistemini uygulayamaz.
alın bakın Adamın biri motorda sütrtünmeyi neredeyse sıfır a indiren yağ sistemini buldu adam ortalarda yok projede yok :/ devlet bu adamlarıda zamanında koruyamadı. Bakın hho sistemine adamlar su ile yakıtta %40-60 oranında tasarruf sistemini buldu nerde bu adamlar? projeyi söylemeye çekiniyolar dünya üzerinde yüzlerce h2 sistemiyle yaklıt tasarrufu yapan adamlar var hiçbirisinin sistemi turklerin yaptığı sistem kadar tutarlı değil. Ama sistem yine portalarda yok yabancı ülkede bu sistem kol geziyo
hay amk nerden geldiysem bu konuyada yine sinirlendim.
bu arada 100 den değil 1000 olacaktı yanlış yazmışım. 1000 dolardan 815bdoları çıkaramıyo adamlar babam amerikada gözleriyle şahit.
neyse iç dökme yeri değil burası :| Ama bu h2o sudan motor tasarruf sistemini bende uygulamayı düşünüyorum araştırmalaım sürüyo şu anda.. :/
-
"...maksimum güç ise tam 33 megajoule."
bu nedemek lan -
wert bunu yazdı:
bu nedemek lan
silahtan mermiye aktarılan enerji miktarı olması lazım ... kinetik enerji (E)= (1/2)(M).(V^2) ...mermi kütlesi yaklaşık 11.65 kg ...
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
bu nedemek lan
silahtan mermiye aktarılan enerji miktarı olması lazım ... kinetik enerji (E)= (1/2)(M).(V^2) ...mermi kütlesi yaklaşık 11.65 kg ...
demek iştediğim güç diyip enerji birimi vermesi :| -
g3 ü tek geçerim.79 yapım bir tüfeğim vardı hiç tutukluk yapmazdı.Canavar gibi seride bile attım tüm jarjör'ü.
Ve 6 ay uçaksavar kullandım.Dağlardan toz kaldırıyordum her hafta atışta.Nerde o barut kokusu ses falan.Mıknatıslı manyetik antik kuntik şeylerde neymiş (: