Sesten Ses Ayırma ?
-
tam ayrım yapan program bulamazsın ses oyunlarıyla vokali geri atıyo ama yinede arkadan sesi geliyo :)
gerçi bunu kulağı iyi olanlar anlarda (benim gibi ) yinede dene
-
O parçanın mastering olayını bulman lazım. Ya kaçak bulacan ya devasa boyutda ve fiyatda gidip "rica" edicen =)
Master : her "ses" in ayrı olarak bir anda kaydedilmiş parçanın orjinal halidir , aranjörlerin kasalarında , prodüktörlerin de cüzdanlarında saklıdır.
Aşağıda çoğunlukla Ev kullanıcıların kullandığı Cubase© programından bir master aşaması görünmekte

Ve Elvis'in satılık orjinal master kayıtları

Alıntı DEĞİLDİR ! :)
-
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------O parçanın mastering olayını bulman lazım. Ya kaçak bulacan ya devasa boyutda ve fiyatda gidip "rica" edicen =)
Master : her "ses" in ayrı olarak bir anda kaydedilmiş parçanın orjinal halidir , aranjörlerin kasalarında , prodüktörlerin de cüzdanlarında saklıdır.
Aşağıda çoğunlukla Ev kullanıcıların kullandığı Cubase© programından bir master aşaması görünmekte

Ve Elvis'in satılık orjinal master kayıtları

Alıntı DEĞİLDİR ! :)
-----------------------------dayı saçmalama Allah aşkına :) zaten şarkılar mixleniyo öyle kayıta sunuluyo tamamen ayırmak mümkün değil ama vokali geri atar soundforge de felan da ayıramazsınız şu sitede bir çok kişi benden öğrendi o programı :) şakının tekrar sözsüz yerlerini al birleştir mesela kocakafalan şarkılara kendi seslerini atarken öyle yapıyorlar tabi bunu benim gibi uzmanlar dışındakiler anlayamaz buna kulak derler kulak :)
-
pardon sen haklısın :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------tam ayrım yapan program bulamazsın ses oyunlarıyla vokali geri atıyo ama yinede arkadan sesi geliyo :)
gerçi bunu kulağı iyi olanlar anlarda (benim gibi ) yinede dene
-----------------------------Dj_Alper, iyi konuya deginmis, kesinlikle tam ayirma yapan program bulamzsin. co az da olsa arka sesler yine duyulur, se sesin kalitesinin bozulma olasiligi yuksek...
-
sende haklısın =) olamaz öyle bir program yok öyle bişi ! :)