Sevabına Logo Çalışması
-
temayı değişme hocam.her ne kadar temayı değişirsen değiş her değiştirdiğinde temayı değiştir diyen çıkar :D.amma değiştir kelimesi kullandım lan.Bu arada logonu akşama falan yapıcam.
-
Güzel tema ama biraz boğucu gibi biraz daha açık tonlar kullanılsa domain de güzelmiş güzel yazılarla desteklendiğinde tadından yenmez logo güzel gibi sankim...
-
Hocam Şunu bi dene bakalım.Kaba taslak bişey yaptım beğenmessen akşam evdede yaparıım.Resim gözükmeyebilir sağ tıkla kaydet sen fon beyaz çünkü

-
wert bunu yazdı:
-----------------------------şu adamıda kaldır oradan
-----------------------------Adamdan memnunum şimdilik hocam. :)
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------sitenin arkaplanındaki yere sana bir istanbul siluet'i koyarım en azından gerçekten anlamlı olur elimde çok iyi bir çizim mevcut zaten :) cuk oturur diye düşünüyorum, PM'le sürekli dürtersen beni yaparım yoksa unuturum valla :)
-----------------------------Attım bile hocam. :)
whopper bunu yazdı:
-----------------------------
Cok iyi bir dusunce hocam. iyi isler ortaya cikacak gibi gorunuyor. Hayirli ugurlu olsun. Muridler pamuk eller klavyeye birileri yardimci olsun
-----------------------------Eyvallah hocam. :)
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------temayı değişme hocam.her ne kadar temayı değişirsen değiş her değiştirdiğinde temayı değiştir diyen çıkar :D.amma değiştir kelimesi kullandım lan.Bu arada logonu akşama falan yapıcam.
-----------------------------Kanka sana MSN'den yazıyorum :D
-
temayı sakın değiştirme cuk oturmuş tema
-
fotoğraflara tılayınjca comx e gidiyor onu düzelt hocam ;)
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------fotoğraflara tılayınjca comx e gidiyor onu düzelt hocam ;)
-----------------------------Hocam henüz oraya bir sayfa yapmadım o bakımdan adresin sonuna x attım. :)
-
mahzal bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------fotoğraflara tılayınjca comx e gidiyor onu düzelt hocam ;)
-----------------------------Hocam henüz oraya bir sayfa yapmadım o bakımdan adresin sonuna x attım. :)
-----------------------------ben net gitti falan zannettimdi erişim vermeyince.. sen içerikleri koy iyice düzenleme yap sonra logo gelir sırada
-
iletişim yazısında karakter problemi var ona da el atmalısın. Temaı güzel buldum bence gayet iyi.