Sevdiğim Kız Başkasına Aşık...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    Arkadaşlar bugün facede her zamanki gibi dolanıyordum ve birini gördüm. bu kişi yi ilkokul 3. sınıfta tanıdım o gün aşık oldum. ortaokul 7 e kadar beraber okuduk. abisinden korktugum için onu sevdiğimi söyleyemedim ama bi çok kez ima ettim. ne sevgiliydik nede normal arkadaş. ama bi türlü açılamadım. abisi hergün sıkıştırırdı beni uzak dur diye :| neyse o zamanlar bebeydik daha unuturum dedim. 7. sınıfta okuldan ayrıldım baska bi mahalledeki bi okula yazıldım mecburiyetten.  sonra lise geldi liseyi bitirdim ama hala unutamadım bu kızı aradan 7 sene gecti nerdeyse ilk günki gibi aşığım ona. Lise 3 ten bu yana onu arayıp bulmaya karar verdim. lakin eski evlerinden taşınmışlar bazıları sehir dışına gittiler dedi bazıları yurtdışına bende umudu kestim aramayı bıraktım. ama hala seviyodum o kızı.

    Bugün o kızı facebookta gördüm. kalbime ağrılar girdi yeminederim nefes alamadım 5-10 dakka kendime gelemedim. o kızdı hemen arkdslk isteği yolladım. artık ona haykıracaktım sevdiğimi. Ama profilini gezince tam bi hayal kırıklığı. bi çıktığı varmış resimleri sarmaşdolaş fotolarını  sevgilisiyle doğum gününde ssevgililer gününde çektiği resimler videolar hepsini koymuş faceye. hepsini izledim izlerken gitgide eridim. şuan çok kötüyüm.

    Bu kızı unutmak için ne yapmalıyım çok denedim bi kaç kızla çıktım  ama yinede unutamadım. bu durumda olanlar vardır belki bana bi yol gösterin. bu kızı nasıl unuturum

    unutmak istiyorum çünkü yorumlarında birbirlerinden hiç ayrılmayacaklarına dair evleneceklerine dair yemin etmişler. bu beni çok yaraladı.


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2007
    Dişi

    unutmaya çabaladıkça  daha çok baglanırsın  her hangi bi çaba gösterme unutmak için..  artık hayatında birinin oldugunu biliosun bırak zman aksın.. hem belkide gerçekten aşık deilsindir kavuşamadıgın için  bi ukde kalmıştır içinde .. yanlış anlama ben senin sevgini aşkını yargılamıorum sadece varsayım olarak düşündüm belki çıksaydın onla daha farklı olucaktı düşüncelerin.. bence çok üstüne düşme bu konunun dikkatini başka şeylere ver..


    Başarı için kişilikte değişim şart..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    Unutma sende ! 

    Niye her elde edemediğimizi unutmak zorunda olduğumuzu düşünüyoruz.Tek başımıza da gayet güzel sevebiliriz . Birini sevmek için onun senin olmasına ihtiyacın yok bunu zaten yaşayarak öğrenmişsin . Ama  onun seninle değilde başkasıyla olmasını hazmedemiyorsan  ( ki genelde böyledir ) sevmek , sevgi bir anda çöpe atılıp unutulmaya çalışılır sevilen. Neden?

    Böyle durumlarda bulunduğu hali reddetip unutmaya çalışmanın, çabalamanın bi faydasını  görebileceğini sanmıyorum.Eğer  yapabilirsen hayat böyle birşey diyebilmeye çalış dünya herkes için milyarlarca ihtimalle dolu , sen unutabilme ihtimalinin yerine  başkasınıda sevebileceğin ihtimalini yerleştir kalbine.

    Hayatına giren  ya da  yeniden girecek olan kızlarda  , unutmaya çalıştığını arıyosun muhtemelen  ve ben bu kızı unutamıyorumlarda buluyorsun kendini tekrar.

    Kabullen, bu durumda yaşamaya devam  etmenin daha kolay bi yolu yok.

     


    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2008
    Erkek

    Unut gitsin. Aşk.. Saçmalığın ta kendisi..


    Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    belki de aşık değilsindir..Aşk soyut bi kavram, gerçekten hissettiklerin aşk olmayabilir..Salla gitsin..birine aşık olmaya ihtiyacın varsa orasını bilmem.Ben bu tip durumlarda alkole başvururum genelde güzel sonuçlar almışımdır


  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    http://www.tahribat.com/Forum-Acilmak-Istiyorum-Ama-Nasil-Yardim-72383/

     

    bu topicte nasıl başlayıp nasıl biteceğine dair şey bulabilirsin benim hayatımdan.. ne umutlarla başlamıştı herşey.. ne güzel olacaktı... elde ettiğim için olmadı belkide... boşver gitsin usta... sen varsan herşey güzel... bizlerde burda senin yanındayız.. bizleri sev.. bi kız için o kadar kendini perişan etme..  illaki senin yüzünü güldüren bi kızmek çıkar karşına.. 


    düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Boşuna atlama. Ölemezsin…


    Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    bişey kaybetmişssin ama çok daha önemli bişey öğrenmişsin. hiç bi kıza aşık olmayacaksın olursan çuvallarsın. sen  facebook köşelerinde çürür gidersin..hatunda başkasına kucak dansı yapar.bu senin için geçerli değil genel söyledim.yanlış anlama.

    o yüzden kızlara bağlanmak pek akıl işi değil..kendine aşık olan bi erkeği isteyen bi kız varmı bilmiyorum. oyüzden eniyisimi kendini sev kimseye ihtiyaç duyma.


    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    dostlar facebooktan sildim numarasını bulmuştum bi kaç kez aradım ama cevap vermedi numarasınıda sildim. Evet haklısınız galiba  ya tek basıma sevmeye devam edeceğim yada kendimi alkola vuracağım. ben 1. sini tercih eedeyim. Zaten planlarımda evlenmemek tek basıma yasamak vardı. bu kızdan umidi kesmiştim. hala gecerli. kendi düzenimi kuracağım. yalnız basıma hayata devam edeceğim ama bu kızıda sevmekten vazgecmeyeceğim. neden mi çünkü onu her düsündüğümde aklıma güzel şeyler geliyo kalbim hızlı atmaya baslıyo ask nedir hissediyorum. buda bana haz veriyo.

     


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2003
    Erkek

    unutma inadına unutma aşık oldugunu unutma başkasına aşık olsa bile piçlik degilmi amk

    unutmaya çalışınca hiç unutamıyorsun.... boşuna ugraş...

    ebet bir gün seni sevecek biri çıkacaktır...

     

    "ah ulan beni sevseydin ne olurdu sanki..."      Bu benimki içindir

     

    biiraz saçmalamış olabiriim... Hoş karşılayın aynı dertteyim...


    Dur be kadınnnn....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    Kerhane filan  yokmu sizin oralarda 1-2 kez git bişeyin kalmaz.


    ftw
Toplam Hit: 10416 Toplam Mesaj: 42