folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sevdiklerimize Güzel Davranmak

Sevdiklerimize Güzel Davranmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    önemli olan kırmak degil gönül alabilmek :D kırmamak imkansız gibi bişey her insanın bi sabır sınırı vb vardır... sadece hatanı anlayıp telafi etmen önemli... Hakkını helal et muhabbeti yani :) herkes gidecek sende bende gidecez dert etme yaşa işte =) kul hakkı yemeden yaşa ama =)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

14 yaşındaki kuzenim Recep bi şerefszin hız tutkusu yüzünden vefat etti..

14 Yaşında olmasına rağmen benim arkadaşım gibiydi..Bazen annemn babmın bilmediğini o bilirdi..Zekiydi..Kanada'ya gitmeyi çok istiyordu.Heroes'un yeni sezonunu merakla bekliyordu.Kar yağsında kar topu oynayalım dyordu..

Bi akşam annesine ben hava almaya çıkıyorum anne deyip çıkıyor 8 gibi..Gece gelmedi..Aradık heryeri.Hastaneler, karakollar..Sabah vakıf gureba hastanesinden haber geldi..Bir erkek ceset var, teşhis etmeye gelin..Ne kadar zor biliyor musunuz bi babanın oğlunun  cesedini teşhis etmesi..Çünkü arabayı kullanan o orospu çocuğu o kadar hızlı gidiyormuş ki çocuğun kafatasını paramparça yapmış..

Vücudu buz gibiydi..Daha bıyıkları bile yeni çıkmaya başlamıştı.Cesedini yıkayan adam başının sağ tarafını kefenle örtmüştü bize göstermedler..Paramparçaydı o taraf..

12 Mart..Çok zor bi acı bu..Dayanması çok güç..Ama bazen seviniyorum..Cesedini yıkayanadam şunu söyledi: Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum..İlk defa iki kefen çıktı bi poşetten dedi..Ve ikisiylede sarmışlar onu..

Bana en çok koyan ne biliyo musunuz? O çocuk yalnız öldü..Kimse yoktu yanında..Biz sadece bedenini almaya gidebilmek..Vefat etmeden önce kounşmuştuk, sesi durgundu..

Çok özlüyorum onu..Eğer yaşamak istemiyosunuz bu acıyı dikkat edin ne olur..Yalan gibi geliyor cidden, kapı açılacak Recep gelecek diye düşünüyorum ama hçbi zaman gelmedi o kapının..Geriye sadece anıları..

Değer verin insanlara..Yalnız ölmesinler..Yalnız ölmeyelim..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
Toplam Hit: 3624 Toplam Mesaj: 23