Seveceğiniz İnsan Nasıl Biri Olmalıdır!!!
-
Bence : Seveceğim insan Önce kendinden cok beni sevmeli sevdiğini belli etmeli ben sevdimmi gözüm hiç birt sey gormez mesela sevdiğim kişinin her seyi gözüme cok güsel gelir elleri , gözleri mimik hareketleri , takıları vs.. Seveceğim gercekten kalbinden sevmeli her türlü zorluga katlanmalı seveceğim insanı asla üzemem üzmek istemem onu mutlu gormek beni bahtiyar eder onu mutlu gorurken dunyalar benim olur. mesela Örnek veriyorum benim bir huyum var Sevdiğim kişiye her zaman biraz sacma gelicek 2 günde bir hediye alırım ama suan alamıyorum yoq cunkü:)) neyse Yorum sizlerin! Sizi Seviyorum
-
bende öyle seviyorum . bunu sende biliyorsun memocuk. sana katılıyorum.sevdiğim insan herşeyiyle güzel geliyor bana. en aptal hareketlerini bile seviyorum
..
ama herşey karşılıklı olunca güzel oluyor.aşk acısı çekilmez valla..ben dayanamam buna
şuna birşey söyle memoş yaaaaaaa... -
Yalnızca bir kere sevilmelidir.
-
Aquester :
İşte senin gibi tipler aşkta hep kaybeder.
ama sorun sende degil hoja...
Ayrintili bilgi icin mikrofonu darka verelim o anlatsin bak :) -
hoca darkın yoklugunda ben soleyım:
seversen s.kılırsın, s.kersen sevılırsın. -
senin ruh ikizin olmali :)
onuda bulabilen yok zaten... -
holy abinin dediği gibi dark a soralım :)))
-
Tugrulbabaya hak veriyorum. Gönül kacanı kovalar,sen kovalarsan o sıcar:)))
-
öncelıkle konu harıka mehmet..benı bılıyosun ben mackalı sevdım mı tam severım affetmem ama s.kerım:P saka bı yana sevmek guzel sey aldanmak acı yoktur bunun ılacı gırer sana acı acı neyse sevgıler Olm Aldırma Ya Sende Bulursun Kendıne bi Tane Seni Begenmeyen Kızı Ben :Ne yapıyım Hemi
-
öncelıkle konu harıka mehmet..benı bılıyosun ben mackalı sevdım mı tam severım affetmem ama s.kerım:P saka bı yana sevmek guzel sey aldanmak acı yoktur bunun ılacı gırer sana acı acı neyse sevgıler Olm Aldırma Ya Sende Bulursun Kendıne bi Tane Seni Begenmeyen Kızı Ben :Ne yapıyım Hemi
-
memocukkkkkkkk burdamısın?? alööööööööööö
Toplam Hit: 6014 Toplam Mesaj: 27