folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Severek İzleyeceğiniz Mahalle Kavgası

Severek İzleyeceğiniz Mahalle Kavgası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı

Levent Kırca, 2006 yılında AK Parti Siyaset Akademisi'nde ders vermiştir. '2006 yılından sonra değişim/gelişim gösteremez mi?' sorusunu soracak olursak; 'Milli Görüş gömleğini çıkardım.' diyen Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti hükümetinin ekonomik her türlü programını eleştiri yağmuruna tutan Yiğit Bulut'un, AK Parti hükümeti'nin siyasal her tür faaliyetini yerden yere vuran Numan Kurtulmuş'un bugün samimiyetlerine/gelişimlerine/değişimlerine de inanmamız, kulak vermemiz gerekmez mi?.. Ben, Levent Kırca dahil hiç birinin samimi olduğu kanaatinde değilim. AK Parti'nin nasıl ki siyasal olarak nemalandığı kaynaklar varsa, Levent Kırca da tamamıyla üzerine geçirdiği Anti AK Parti gömleği ve söylemleri ile çevresel ve maddi çıkar sağlamaktadır. 

kırcaya sokayımda

adam oraya gitse ne yazar gitmese ne yazar

belki yobazlarla taşak geçmeye gitmiştir belki cukkası sağlam bi para vermişlerdir gel eğlendir akademiyi diye

şahit mi oldunuz amk

haberi yapan zaten yobaz takımı medya

bunun samimiyetle ne alakası var

bu tayyibin anıtkabire gitmesi gibi bişey

adamın yaptığı sikimsonik belediye amfitiyatrolarıa gitmekten başka bişey yaptığı yok

maddi çıkar sağlıo dionda

sanarsın ferrariden inmio...

'Tayyip Erdoğan'ın, Anıtkabir'e gitmesi gibi bişey' atfin pek mantıklı olmadı. Sen AK Parti siyaset akademisine gider, AK Parti politikalarına yıkama yağlama çeker ve bugün zıt kutuptan cukkaları indirmeye başlarsan samimiyetsiz, gayriciddi gibi sıfatları hak edersin. AK Parti cenahından sayısız örnek sayılabilecek olmasından mütevellit ben sana direk sol cenahtan bi örnek daha veriyim: Sözcü Gazetesi. Yeşil sermayeyi yerden yere vurur daha sonra A-101, BİM reklamlarını tam boy sayfa olarak alırsan, senin de samimiyetinden şüphe duyarım. 'Medya tarafsız olmalıdır, tarafsızdır' tezini savunacak isen de, Türkiye'de hiç bir yazılı medyanın tarafsız olmadığını ve hatta tek partili iktidarlarda bunun mümkün olamayacağını kendi gözlerinle de göreceksin.. Akit Gazetesi nasıl bi tarafsa; Sözcü, Cumhuriyet de karşı taraf gibi..

hoca sen business ı araştır bi istersen

bu dünyada herşey para için yapılır

adam tabiikide yobazın reklam için verdiği parayı alacak çatır çatır yiyecek...

https://www.youtube.com/watch?v=Bo7zkd0kRS4

ayrıca hacı hocaların yaptıklarının yanında bunlar hiçbişey be hiçbişey

Hoca biz senle aynı dilin çatısı altında yazışamayacağız anladığım kadarıyla. Şu an saldırarak savunma yapmaya çalışıyosun, AK Partililer'in sürekli başvurduğu yol.. Yahu benim ağzımdan 'Hacı, hocalar bişey yapmaz, sütten çıkmış ak kaşıktır onlar!' gibisinden bişey çıktı mı? Dünyada her şey para için yapılır diyorsan da diyeceğim bişey yoktur. Bu tezine göre Fatih Altaylı da yıkama yağlamayı uğruna her şeyin yapıldığı 'para' için yapmıştır, Levent Kırca da bu 'U' dönüşü 'para' için yapmıştır. Etik pencereden vaziyetleri değerlendirmediğin için ortak bi payda da buluşamayacağız, kal sağlıcakla..

gel buraya hoca öyle kaçıp gitme hemen

e tabii ne zannediyorsun alayı herkes bu işleri para için yapıyor

nerde dümeni güzel karnesi güzel orda iş yapıyor

bunda bişey yokki

kara kaşına kara gözüne mi yapacaklar

etik mi kalmış ülkede

benim kızdığım nokta

ulan bırakın işte bu ülkenin rezillikleriyle alay eden biri var

rezillikleri ortaya döken

millet gülüo eğlenio

ne die hemen samimiyetsiz fln deyip kötülüon

samimiyetsiz olsa ne olur amk

babanın oğlu mu nufusuna mı geçirecen gül geç...

Bir yerde siyaset konuşuluyorsa kaçan asla ben olmam bunu önce bi klavyenin yanına not et. İnan ki, yazdıklarının en az %70 civarı mantık süzgecinden geçemiyor. En çok dikkatimi çeken, 'Samimyetsiz değildir' görüşünden 'Samimiyetsiz olsa ne olur amk' görüşüyle örneklendirebileceğim tutarsızlığın konusuna asla girmeyeceğim dahi. Yaşın kaçtır, siyasal analiz yetin veyahut siyasal tecrüben var mıdır hiç bilmiyorum. Lakin; 11 senedir bilfiil siyasetin içerisinde yer almış birisi olarak; anlatmaya çalıştıklarınla siyasi bir münazara gerçekleştiremeyeceğimizin farkındayım. Şimdi dediğin gibi yapıyorum ve gülüp geçiyorum. Ben de sana bir tavsiye vermek isterim ki; Yılmaz Özdilvari bol 'enter' tuşlamalı yazım olayında ilerleme kaydetmek istiyorsan, yıldız (* * *) karakterlerini unutmamanı temenni ederim.

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı

Levent Kırca, 2006 yılında AK Parti Siyaset Akademisi'nde ders vermiştir. '2006 yılından sonra değişim/gelişim gösteremez mi?' sorusunu soracak olursak; 'Milli Görüş gömleğini çıkardım.' diyen Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti hükümetinin ekonomik her türlü programını eleştiri yağmuruna tutan Yiğit Bulut'un, AK Parti hükümeti'nin siyasal her tür faaliyetini yerden yere vuran Numan Kurtulmuş'un bugün samimiyetlerine/gelişimlerine/değişimlerine de inanmamız, kulak vermemiz gerekmez mi?.. Ben, Levent Kırca dahil hiç birinin samimi olduğu kanaatinde değilim. AK Parti'nin nasıl ki siyasal olarak nemalandığı kaynaklar varsa, Levent Kırca da tamamıyla üzerine geçirdiği Anti AK Parti gömleği ve söylemleri ile çevresel ve maddi çıkar sağlamaktadır. 

kırcaya sokayımda

belki yobazlarla taşak geçmeye gitmiştir belki cukkası sağlam bi para vermişlerdir gel eğlendir akademiyi diye

şahit mi oldunuz amk

adamın yaptığı sikimsonik belediye amfitiyatrolarıa gitmekten başka bişey yaptığı yok

'Tayyip Erdoğan'ın, Anıtkabir'e gitmesi gibi bişey' atfin pek mantıklı olmadı. Sen AK Parti siyaset akademisine gider, AK Parti politikalarına yıkama yağlama çeker ve bugün zıt kutuptan cukkaları indirmeye başlarsan samimiyetsiz, gayriciddi gibi sıfatları hak edersin. AK Parti cenahından sayısız örnek sayılabilecek olmasından mütevellit ben sana direk sol cenahtan bi örnek daha veriyim: Sözcü Gazetesi. Yeşil sermayeyi yerden yere vurur daha sonra A-101, BİM reklamlarını tam boy sayfa olarak alırsan, senin de samimiyetinden şüphe duyarım. 'Medya tarafsız olmalıdır, tarafsızdır' tezini savunacak isen de, Türkiye'de hiç bir yazılı medyanın tarafsız olmadığını ve hatta tek partili iktidarlarda bunun mümkün olamayacağını kendi gözlerinle de göreceksin.. Akit Gazetesi nasıl bi tarafsa; Sözcü, Cumhuriyet de karşı taraf gibi..

Hoca biz senle aynı dilin çatısı altında yazışamayacağız anladığım kadarıyla. Şu an saldırarak savunma yapmaya çalışıyosun, AK Partililer'in sürekli başvurduğu yol.. Yahu benim ağzımdan 'Hacı, hocalar bişey yapmaz, sütten çıkmış ak kaşıktır onlar!' gibisinden bişey çıktı mı? Dünyada her şey para için yapılır diyorsan da diyeceğim bişey yoktur. Bu tezine göre Fatih Altaylı da yıkama yağlamayı uğruna her şeyin yapıldığı 'para' için yapmıştır, Levent Kırca da bu 'U' dönüşü 'para' için yapmıştır. Etik pencereden vaziyetleri değerlendirmediğin için ortak bi payda da buluşamayacağız, kal sağlıcakla..

bunda bişey yokki

etik mi kalmış ülkede

benim kızdığım nokta

millet gülüo eğlenio

Bir yerde siyaset konuşuluyorsa kaçan asla ben olmam bunu önce bi klavyenin yanına not et. İnan ki, yazdıklarının en az %70 civarı mantık süzgecinden geçemiyor. En çok dikkatimi çeken, 'Samimyetsiz değildir' görüşünden 'Samimiyetsiz olsa ne olur amk' görüşüyle örneklendirebileceğim tutarsızlığın konusuna asla girmeyeceğim dahi. Yaşın kaçtır, siyasal analiz yetin veyahut siyasal tecrüben var mıdır hiç bilmiyorum. Lakin; 11 senedir bilfiil siyasetin içerisinde yer almış birisi olarak; anlatmaya çalıştıklarınla siyasi bir münazara gerçekleştiremeyeceğimizin farkındayım. Şimdi dediğin gibi yapıyorum ve gülüp geçiyorum. Ben de sana bir tavsiye vermek isterim ki; Yılmaz Özdilvari bol 'enter' tuşlamalı yazım olayında ilerleme kaydetmek istiyorsan, yıldız (* * *) karakterlerini unutmamanı temenni ederim.

türkiyedeki siyasetin siyaset olduğunu sanan masum köylü :D bide içinde bulunmuş:D bir siyaset olsada sende içinde bulunsan keşke.türkiyede siyaset diye birşey yoktur.var olduğunu söleyen yalan söyler.türkiyede siyaset değil taraftarlık vardır.millet takım tutar gibi partisini tutar.hiçbir yanlışını görmez.safını değiştirenleride samimiyetsiz sanar.iyi be tuttuğum parti pkk ya destek vermeye başlasa yine gidip o partiyi tutacak değilim ya.safımı değiştiririm.buda size samimiyetsiz gelir.

samimiyetsiz olan şey tuttugun takımın ne yaparsa yapsın savunulmasıdır.sende buna kalkar siyaset dersin.içindeyim dersin.

asıl konuya gelecek olursak bi yerde hoşuna gitmez ona karşı hareket eder bi yerde hoşuna gider destekler.takım tutmaz.ha bu hoşuna gitme işi paradan geçiyorsa yine siyaset değil taraftarlıktır.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    iskarpin bunu yazdı

kırcaya sokayımda

şahit mi oldunuz amk

bunda bişey yokki

etik mi kalmış ülkede

benim kızdığım nokta

millet gülüo eğlenio

türkiyedeki siyasetin siyaset olduğunu sanan masum köylü :D bide içinde bulunmuş:D bir siyaset olsada sende içinde bulunsan keşke.türkiyede siyaset diye birşey yoktur.var olduğunu söleyen yalan söyler.türkiyede siyaset değil taraftarlık vardır.millet takım tutar gibi partisini tutar.hiçbir yanlışını görmez.safını değiştirenleride samimiyetsiz sanar.iyi be tuttuğum parti pkk ya destek vermeye başlasa yine gidip o partiyi tutacak değilim ya.safımı değiştiririm.buda size samimiyetsiz gelir.

samimiyetsiz olan şey tuttugun takımın ne yaparsa yapsın savunulmasıdır.sende buna kalkar siyaset dersin.içindeyim dersin.

asıl konuya gelecek olursak bi yerde hoşuna gitmez ona karşı hareket eder bi yerde hoşuna gider destekler.takım tutmaz.ha bu hoşuna gitme işi paradan geçiyorsa yine siyaset değil taraftarlıktır.

Sen çok yanlış gelmişsin hacı. Kim dedi sana 'Takım tutar gibi parti tut!' diye, hangi cümlemden bu manayı çıkardın? Olaya bir de kendi samimiyetsizliğimizden bakın; Tayyip Erdoğan 'Milli Görüş gömleğini çıkardım.' derken, Yiğit Bulut ve Numan Kurtulmuş AK Parti politikalarını yerden yere vurduktan sonra AK Parti'nin sadık birer neferi olduğunda onlara neden inanmadık da yerden yere vurduk? Bunun içini araşatıralım diyorum. Yani; Numan Kurtulmuş'u eleştirip de Levent Kırca'ya alkış tutuyorsan birbirlerinden farkı yok, bunu kavra. Yoksa AK Parti'ymiş, ÇAK Parti'ymiş beni bağlamaz, herkesin savunduğu da tuttuğu da kendine.. Yazdıklarıma da eleştiri getireceksen; anlatmak istediklerini mantık süzgecinden geçirmeye çalış, sığ olduğun konularda kendini geliştir..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

biri her devrin adamı öbürünün devri geçmiş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

canlı izlemiştim bu programı. Yıllardır taktir ettiğim Levent Kırca' yı bir kez daha takdir ettim... 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ikiside birbirinden kaypak.  gezi olaylarinda londroya gidip türkiyeyi tekrar aliyoruz  vs gibi saçma sapan argümanlarla kraliçeye selam çakan adam altaylidan daha alt mertebededir benim gözümde.

arti televizyonlara çıkartmıyorlar beni vs gibi abuk bir savunmaya inanan varsa beynini deep freze atsin kokmasin. bu adami ciddiye alan yok ki niye uğraşsin hükümet bununla keza olacak o kadarin fox tv deki reytingleride ortadaydi önceden izlememe rağmen fox tvdeki skeçleri saçmalik ve çok basitti hiç izlemedim. ama ilk bölümleri çıksa izlerim. beyaz showda öyle mesela lise çağlarında hiç kaçırmazdim şimdi bakmiyorum bile hep ayni espiriler ayni tepkiler o yapmacik cümleler vs.

kısaca levent kırca artik halktan koptum izlenmiyorum vs demiyor beceriksizliğini hükümete yüklüyor.

son olarak medyada o kadar eleştirci insan varken senin saçma sapan itamlarindan dolayi medyaya çıkamani engelleyeceklerini sanmiyorum sana gelene kadar hükümete yüklenen o kadar adam varki... fasulyeden sayma kendini sayin levent kırca

altayliya hiç değinmiyorum bile.

In every job there is a no
Toplam Hit: 3396 Toplam Mesaj: 27