Sevgi...
-
Sevgi ayrı bi olay ama aşk dersen iki farklı insan cinsi arasındaki en vahşi ve ilkel duyguların paylaşıldığı ortamdır :D
Bakınız kelepçe jop :D
-
Sevgi diye birşey yoktur
-
Sevgi Yaraticinin ta kendisidir, sevgi tek kurtaricidir, sevgi herseydir...
-
Sevgi...
Buraya yazmayı düşünürken, beni arayan eşime karşı beslediğim en kuvvetli duygu. Her ne kadar kendisi benden çok çok ufak şeyleri bahane ederek ayrılmayı istesede (o istediği zaman saçlarımı kesmemem, mutfak tavanındaki aydınlatma elemanını sökünce çıkan 2 adet çivi deliğini boyamamam/boyatmamam, bulaşıkları makineye yerleştirmem ama çamaşırlara aynı ilgiyi göstermemem, ev temizliğine yardım etmemem, diş doktoruna zamanında gitmemem vs), benim onun bu kararına saygı duymamdır sevgi.
Eğer bana karşı sevgisi varsa, onu ne pahasına olursa olsun geri kazanma isteğidir sevgi.
Eğer bana karşı olan bütün duyguları körelmiş ve bitmişse, verdiği karara saygı duymak ama genede onu aklından çıkartamamaktır sevgi.
Batsın bu dünya...
-
Bir Sevgi Vardır Oda yaradan sevgisi ve yaradan aşkı " Yaratılanı sev yaratılandan Ötürü "
-
ii bişii diolar amaa bilemicem :D
-
sevgi karşılık beklenmeyen hareketlerdir..
-
Sevgi , karşılık beklemeden karşındakine hoşgörü, saygı, anlayış, nezaket gibi şeylerin hepsini yapmaktır .
-
sevgi=para
parada cepte durur
2cebin ortasındada paranızın güç göstergesi
yani özet olarak paranız kadar sevgi dolusunuz
-