‘Sevgili 16 Yaşındaki Halim‘ [ Melanom ]
-
Melanom'a dikkat çekmek ve bilinçlendirmek amacıyla yapılmış bir video. Melanom ise cilt ve deri kanseridir..
http://www.youtube.com/watch?v=zO4ccYw_Mtg&feature=player_embedded#!
Daha fazla bilgiyi www.dcmf.ca adresinde bulabilirsiniz.
ModS: Konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim -
share..
-
video güzel olmuş. yalnız bu tür şeyleri izlediğimde hep şunu düşünürüm ulan dikkat edecek ne çok şey var?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
video güzel olmuş. yalnız bu tür şeyleri izlediğimde hep şunu düşünürüm ulan dikkat edecek ne çok şey var?
aynen. her hastalığın belirtileri birbirine benzer. en ufak bir şey düşünse doktora koşuyor gerekli her şey yapılıyor ama hiçbir şey çıkmıyor. insanlar bu videoları izleyerek nörotik bozukluklara girer ve olur olmadık hastalıkların belirtilerini psikolojik olarak yaşarlar. :) -
nann.. benm sırtmda bissürü ben var, ufak ufak ama bissürü.. gece gece paranoyaya bağladım anasnı satiim..
-
eskiden melanom mu varmış :) melanomdan önce akciğer kanserinden gitmezsem bi kontrol ediyim kendimi :)
-
çizik
-
Türkiyede çok yaygın bir hastalık değil
-
Ayrıca benlerinizde renk farklılığı varsa yani beniniz kahverengi ama ortada siyah bir alan varsa omlet misali, bu da melanom olabilir.
-
diamonique bunu yazdı:
Ayrıca benlerinizde renk farklılığı varsa yani beniniz kahverengi ama ortada siyah bir alan varsa omlet misali, bu da melanom olabilir.
-----------------------------Allah belanı vermesin vücudu check ederken gördüm bi tane oynarken çıktı baktım kabukmuş kan içinde kaldı kolum.
-
Sülalemizde üç kişide olan kötü bir hastalık.