Sevgili Tahribat Oylarınıza İhtiyacım Var (Hayır İşi)
-
Arkadaşlar bi arkadaşımız var hürriyetin hürriyet kampüs yarışmasına katılarak dereceye girmiştir.
Bu süreçten itibaren oylarınıza ihtiyacımız var
Arkadaşın aile üyeleri vefat etmiş olup üniversite sürecinde bu yarışmadan gelicek olan parasal yardıma ihtiyacı vardır..
Mesajın altındaki linkten girerek siteye üye olup oy atabilirsiniz.
Oy vericeğimiz arkadaşın ismi :
Fatih Bircan
Pamukkale Üniversitesi
Link :
http://www.hurriyetkampus.com/oylama
Şimdiden yardımcı olan herkese en içten dileklerimi sunarım
-
asdasdasd
Edit: Hocam girdim ama üye olmamı söylüyo Hürriyet. Kusura bakma ama avcunu yalar. ÖZellikle Star haberin Ahmet Türk'e yumruk atan İsmail Ç. adlı kişiyi nasıl anlattığından sonra.
-

-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------"Mesajın altındaki linkten girerek siteye üye olup oy atabilirsiniz."
Eğer bi okursan ilk mesajımı kavramak o kadar zor değil :)
-
Paragrafi bunu yazdı:
asdasdasd
Edit: Hocam girdim ama üye olmamı söylüyo Hürriyet. Kusura bakma ama avcunu yalar. ÖZellikle Star haberin Ahmet Türk'e yumruk atan İsmail Ç. adlı kişiyi nasıl anlattığından sonra.
-----------------------------Canın sağolsun hocam :)
-
Paragrafi bunu yazdı:
asdasdasd
-----------------------------Ugur dündar pantolon giymiş bugün bol :):):):) hakkaten bazen sacmalıyo ugur dündar eski saygınlıgı kalmadı... Hürriyetinde öyle...
-
hocam ama senin elemanın resminden bişe anlamadım ben ya.Boş bi resim gibi geldi bana.Bari güzel bişe çekseydi.Ne bilim insan gider pamukkaleyi çeker biraz photoshop falan yapar..
-
Oy ver: Bu fotoğrafı 1 ile 10 arasında puan vererek değerlendirin. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kaydedildi.... " iLLuMiNaTi" hatırı için..
-
n gereksiz şeylere oy verdik burda. bi kere hayırlı bi iş yapalım dimi :)
oydum hocam :)
-
İkinizede teşekkür ederim hocam :)
-
Oy ver: Bu fotoğrafı 1 ile 10 arasında puan vererek değerlendirin.
10" />10 KaydedildiBaşka Sefere Daha İyisini Bekliyoruz Böle Olmuyor :)