folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgililer Günü !

Sevgililer Günü !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

Off offf  kim buldu bu günü :D  bide hediye alma adeti olmasa müridler   ben şunu alıcam falan diye düşünen varmı hediye olarak ne alıcaksınız  ve banada yardım edin ne gibi seyler ala bilirim ... bulmak o kadar cok zor ki . insanı deli ediyo şu hediye konusu.

Tüm tahribat üyelerinin sevgililer günü kutlu olsun .... Manitası olanında olmayanında...

(biraz erken acıldı konu ama olsun) 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

sen geç bile kaldın :)

forumda arama yapıyor 'sevgili' diye..

Arama Sonuçları
      Başlık Hit Tarih
    Sevgililer günü !505/02/2008 1:16:45 PM
    sevgililer günü hediyesi5230/01/2008 4:03:35 PM
    isim.seniseviyorum.be - Sevgililer gününe özel blog servisi :)68527/01/2008 2:25:37 PM
    78 yaşındaki sevgilisini sevişirken ezerek öldürdü81425/01/2008 8:41:44 PM
    iLkokuL 1.sınıftaki kızın sevgiLisine yazdıĞı duygu doLu meqTup39709/01/2008 5:00:44 PM
    Sevgilisini haşlayıp yedi118908/01/2008 9:24:19 PM
    Sevgililer Günü yaklaşıyor..43707/01/2008 5:56:48 PM

ben 1 ay onceden acmisim :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

konu açmak önemli değil zamanında açmak önemli

ayrıca Sevgililer günü saçma birşey Ekonomik nedenler yatıyor bu işte çinlilere yarıyo yurdum insanın normal e parası yetmiyo 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:
    -----------------------------

sen geç bile kaldın :)

forumda arama yapıyor 'sevgili' diye..

Arama Sonuçları

Başlık Hit Tarih
    Sevgililer günü !505/02/2008 1:16:45 PM
    sevgililer günü hediyesi5230/01/2008 4:03:35 PM
    isim.seniseviyorum.be - Sevgililer gününe özel blog servisi :)68527/01/2008 2:25:37 PM
    78 yaşındaki sevgilisini sevişirken ezerek öldürdü81425/01/2008 8:41:44 PM
    iLkokuL 1.sınıftaki kızın sevgiLisine yazdıĞı duygu doLu meqTup39709/01/2008 5:00:44 PM
    Sevgilisini haşlayıp yedi118908/01/2008 9:24:19 PM
    Sevgililer Günü yaklaşıyor..43707/01/2008 5:56:48 PM

ben 1 ay onceden acmisim :D

:S harbi zor iş :S 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    An itibariyle sevgililer gününün içine tüküreyim :| :C

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

şu an da ve sevgililer gününün olduğu zamanda sap olacağım için böyle kapitalist oyunlara gelmiyorum o yüzden sorun yok. sevgililer sevgililerse eğer zaten her gün sevgililerdir tek gün neden onlara atfedilmiştirki belki o günlerde arası bozuk olan 2 sevgili için sevgililer günü zehir gibi geçebilir fakat o günün dışında bi günde çokta mutlu olma ihtimalleri vardır.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

şu an da ve sevgililer gününün olduğu zamanda sap olacağım için böyle kapitalist oyunlara gelmiyorum o yüzden sorun yok. sevgililer sevgililerse eğer zaten her gün sevgililerdir tek gün neden onlara atfedilmiştirki belki o günlerde arası bozuk olan 2 sevgili için sevgililer günü zehir gibi geçebilir fakat o günün dışında bi günde çokta mutlu olma ihtimalleri vardır.

ahanda mantıklı bir düşünce =)

ne kadar sap girmesemde bu güne her zaman karşı olmuşumdur :|

gerçeği sap  veya çift olarak geçirme durumum şu an için tartışılıyor olsa da sevgililer gününün "......."

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yıl 2003 tahribatta "Sevgisizler günü (13 şubat)" vardı , herkes nasıl dökmüştü kendini ofof:D Criminal upladıydı konuyu silmek zorunda kalmıştık dursaydı keşke :]

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Manitan yok , huzurun var :)

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:
    Yıl 2003 tahribatta "Sevgisizler günü (13 şubat)" vardı , herkes nasıl dökmüştü kendini ofof:D Criminal upladıydı konuyu silmek zorunda kalmıştık dursaydı keşke :]
    Yine öyle bişeyin olabilitesi var mı? Fana da olmaz =o]

Her Hakkım Saklıdır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhamann
    ozhamann's avatar
    Erkek

14 şubat sevgililer gününde şanslı 2 çifte Acıbadem Hastanesinde 1 gün (gece dahil) konaklama hediye edicem..:):):)

Death is certain life is Not...
Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 13