Sevgililer Günü Çiçekleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@twitter

@siyahbereli

al sana gül akşama reçel yapta yiyek

=)  alın size not 

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

yazmamış sayalım en iyisi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

aga nefret ediyorum şu günlerden. Bu dayatmalardan ama gel görki karşı tarafa göre hiç de böyle değil üzülüp içerleniyor. Lanet olsun sırf bu yüzden katlanasım geliyor, öte yandan koparılan her bir çiçek ayrı bir katliam gibi geliyor bana, Olayı ne ki yani çiçekleri seviyorsun ama solmalarına razı geliyorsun ne yaman çelişki

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

sevgililer günü hayal ürünüdür tek gerçek göztepe tribünüdür :|

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ne boktan bi gün lan.

az içimi dökeyim :D deşarj olmam lazım :D 

bu benim çevremde bana aşktan sevgiden namustan ne biliyim onurdan dürüstlükten bahsedipte

3haftada bi sevgili değiştiren at kafalıların amk. 2sene olucak hala kimse yok hayatımda :D 

çok dertliyim. 

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

:D Hocam bi konu açın yada pm vs derdinizi dökün 

ben yarın için çok heycanlıyım :D sabaha kadar uyumayacam ne olsa 

facebook vs farketmez dertleşmek gerek kimsede yok yanlızm zaten 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:
    -----------------------------

ne boktan bi gün lan.

az içimi dökeyim :D deşarj olmam lazım :D 

bu benim çevremde bana aşktan sevgiden namustan ne biliyim onurdan dürüstlükten bahsedipte

3haftada bi sevgili değiştiren at kafalıların amk. 2sene olucak hala kimse yok hayatımda :D 

çok dertliyim. 

akşam bana gel :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

laaaaaaaaaannnnnnn bugün zaten efkara bağladım yapmayın etmeyin sevgili demeyin.
    adamın teki geldi demezmi penceredeki kayan yazıya eşimi çok sevdiğimi ona evlenme teklifi için benimle evlenirmisin yazarmısınız filan. ulan fena koydu bu..bana kız lazım acil bi kız bulup tanışmam lazım :)

adam evlenmiş hala evlenme teklifi etmemiş bu geceye özel evlenme teklifine işten çıkacak kıza karşıdaki apartmandan mesaj atıp dışarıdaki dükkana bakarmısın orda ne yazıyor diye...he kız görecek evlenme teklifi yazısını sevinecek. lan hem eşi hemde evlilik teklifi etmemiş şimdi ediyor. bide hala çekingen ne yazsak filan diye tüyo istiyor :)

yarın acep bir kız bulurmuyuz :))) bugün bayan kuaföründeki pınar diye bi kız vardı eşşek kafam çekip köşeye niye konuşmuyon diye kendime kızıyorum bi yandan. tanımıyon etmiyon 5 dk sonra biraz muhabbet he onlarda sen gibi diyorsun e git konuş amann uykum geldi ne biliyim bu aralar kendi kendime saçmalıyorum duruyuroum hala kendimi genç hissediyorum sokakta bi kız görsem bi gözlük dükkanına trafoları değiştirmeye gitsem müşteri olan kızlar fotoğraf çektirirken bana bakar uyku modunda takılırım oralı olmam ama bazende kız görürüm beğenirim hoşlanırım ne biliyim işte benim acilen bi güzel kız bulup biraz ilişki sonra flört filan evlenmem lazım :) yoksa böyle kendi kendime saçmalayım duruyorum zaten dün gecede arkadaşlar geldi uyuyan devi uyandırdılar içimdeki çocuğu artık nerde bulursam direk dalacam halde gaza geldikmi ne he üst mahallede hemşire varda ne biliyim işte yandaki şaban abinin kızıda güzel ama sözlüymüş kahretsin kız güzel değil ama canavar mı canavar azıcık kendine baksa daha güzel olurda pek muhabbet edemiyor peltek zaten habire para bozdurmaya gelip durur başkada bi işe yaramaz neyse benim gönlüm hala kurstaki kıza çıkışta iyi akşamlar filan son defa konuşacam hayvan değiller ya anlayışla karşılarlar zaten sınavdan sonra zor görürüm facedede bulamıyorumki mesaj atayım onlarda bizden farksız arkadaş kızların içinide gördüm onlarda biz gibi çekingen anasını satayım ama onlardada suç var anasını satayım elin gavur kızları biraz böyle sıcak kanlı bizim kızlar odun gibi anca gözlerle bi iki bakıp gidiyolar azcık biraz böyle şey olsunlarda erkeklerde vakit geçmeden evlensin böyle yaş geç oluyor olmuyor yani...hayır altın küpü var sankide. neyse benim kafa yerinde değil uyku moduna geçeyim yarın kendime gelirim hem belki yarın daha dinç olurum gördüğüm kızla daha akıllıca konuşurum hem et balık kurumuna gidecez yarın ordaki kızlar güzelmiş biriyle konuşayım belki bana varır :)

tahribatla okulu bitirdik

tahribatla askerliği bitirdik(gece yarıları post kasıyorduk operada:)
    şimdi tahribatla bi kız ve
    tahribatla evlilik zamanı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

laaaaaaaaaannnnnnn bugün zaten efkara bağladım yapmayın etmeyin sevgili demeyin.
    adamın teki geldi demezmi penceredeki kayan yazıya eşimi çok sevdiğimi ona evlenme teklifi için benimle evlenirmisin yazarmısınız filan. ulan fena koydu bu..bana kız lazım acil bi kız bulup tanışmam lazım :)

adam evlenmiş hala evlenme teklifi etmemiş bu geceye özel evlenme teklifine işten çıkacak kıza karşıdaki apartmandan mesaj atıp dışarıdaki dükkana bakarmısın orda ne yazıyor diye...he kız görecek evlenme teklifi yazısını sevinecek. lan hem eşi hemde evlilik teklifi etmemiş şimdi ediyor. bide hala çekingen ne yazsak filan diye tüyo istiyor :)

yarın acep bir kız bulurmuyuz :)))

sakin ol.. sakin.. bırak o klavyeyi.. ve yavaşça yatağına doğru git.. ört üstünü.. hehh hhh tamamm.. mis gibi oldu.. kapa sen gözlerini ben ışığğı kapatıorım çıkarken :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

:) vay arkadaş resmen herkes arabesk e bağlamış

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 2678 Toplam Mesaj: 22