Sevgililer Gününde Günaha Ortak Olmayın
-
Başlığı görünce sevişmeyin filan yazıyor zannettim yanılmışım
-
Sevgililer Gününde Köpeğime Sevgili Almayı Düşünüyorum...
-
Icinizden boyle bir aksiona girecek olan var ise sokak yerine bana vere bilirsiniz. Izmirde koy evinde yemek sıkıntısı cikmeden kosup oynayabilecegi 2-3 arkadasi ile bakilir.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ben hayvan eti yenmesine bile karşıyım,
Bitki eti mi yiyelim?
Bir insan etin tadını sevmiyordur o yüzden vejetaryendir ona bir şey diyemem (nasıl sevemez aklım almıyor gerçi) ancak vejetaryenliği hayvanseverlikle örtüp haklı çıkarmaya çalışmak iki yüzlülüktür. O yüzden hiç o konulara girme bence.
-
yine masraf yine masraf amk
-
HAZAR_HAN bunu yazdı
ne sevgilim var ne de hayvan alacak param :D
Al benden de o kadar :D
-
KrypT bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bitki eti mi yiyelim?
Bir insan etin tadını sevmiyordur o yüzden vejetaryendir ona bir şey diyemem (nasıl sevemez aklım almıyor gerçi) ancak vejetaryenliği hayvanseverlikle örtüp haklı çıkarmaya çalışmak iki yüzlülüktür. O yüzden hiç o konulara girme bence.
bitkilerde canlı, bitkide yemeyelim.hatta hayvanları seviyosak onların yemeğini tüketmeyelim bitkileri hayvanlar yesin.biz taş yiyelim taşları kimse özlemez
-
lalada bunu yazdıKrypT bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bitki eti mi yiyelim?
bitkilerde canlı, bitkide yemeyelim.hatta hayvanları seviyosak onların yemeğini tüketmeyelim bitkileri hayvanlar yesin.biz taş yiyelim taşları kimse özlemez
+1 :D
-
kaygusuz bunu yazdı
sevgililer günü için led tabela yapılır :)
Fiyat versene abi en ucuzundan seni seviyorum kaça mesela bütün herşeyden kısabilirsin hatta kıs abi :) edit:şaka maka ilk defa bi kız sevdim harbi ne hediye alıyım mettoman tarafından 21/Oca/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece millet alışveriş yapsın, bazıları para kazansın amacıyla uydurulmuş bir gün, boşuna harcamayın paranızı. seviyorsanız bir iki güzel kelam edin sevginizi belirtin yeter. ki bunu yapmak için de illa ki 14 şubatı beklemek gerekmiyor. sırf 14 şubatta hediye almadı diye tavır yapan bir manitanız varsa dakka düşünmeden bırakın, hayır gelmez...