Sevgilim Demeyi Daha Çok Özledim Bugün
-
Gün bitiyor sevgili’m .
Bir yada iki saate bu lanet gün sona erip kopacak bu tarih takvimlerden…
Günlerdir bu günün gerginliğini taşıyorum üstümde . Her yer sevgi her yer aşk kokuyor .
Bendeyse bol bol hüzün…
‘Sevgililer günü kampanyaları , ne alacağım derdine düşmüş taraflar , heyecanlananlar falan…
Kıskanıyorum işte . Bazılarından çok daha fazla hak ediyorum yanımda sevdiğim dediğim insanla geçirmeyi bugünü...
Bakma böyle konuştuğuma soranlara atıp tutuyorum yok saçma bir gün yok umrumda değil diye ama gel sor bu söylediklerime kendim bile inanmıyorum…
Keşke inanabilsem ve inandırabilsem değil mi , belki o zaman daha kolay olurdu her şey…
Sokaklar elele dolaşan köşe başlarında öpüşen koklaşanlarla doluydu bugün - kızdım…
Yoksun diye , bir kez daha…
Gözlerim dolu doluydu hep , bir dakika bile gülmedi yüzüm…
Hiç ama hiçbir şey iyi gelmedi…
Bunlar yaşadığım farklı şeyler değildi aslında – sen ne zaman aklımda olsan yada ne zaman aşk koksa havada tekrarlıyor bu yaşadıklarım…
Ama bugün farklı olan bir şey vardı , kurduklarım…
Yanındaki , yüreğindeki… Ve bugününü paylaşacağın kişi .
Belki bir filme gitmişsinizdir , yaslamıştır bedenini sana , kafasını koymuştur omzuna…
Sevgi taşıran sahnelerde birbirinize bakıp sevgi tazelemişsinizdir sonra yaklaşmışsındır ona ve değmiştir dudakları dudaklarına…
Bir kez daha aşık olmuşsundur zaten aşığım dediğin ona…
Elele yürümüşsünüzdür sokaklarda , bol bol gülmüşsünüzdür…
Yada ne bileyim film istememiştir ve gidip bir yerlere oturmuşsunuzdur kolların boynunda…
Usulca öpüp yanaklarından onun için aldığın en çok ona yakıştırdığın hediyeni vermişsindir…
Defalarca seviyorumlar geçmiştir aranızda…
Yada bir çicek almışsındır belki , bir gül sevgiye doyasıya…
Hiçbir zaman doyamayacağını söylemişsindir kokusuna…
Belki geçirdiğiniz ilk sevgililer gününüzün olması daha bir önem katmıştır hayaller kurmuşsunuzdur gelecekte olacaklara…
Offf ne bileyim işte bir şekilde onunlasındır sabahtan akşama…
Çok zor geliyor sevgili’m… Kıskanmakta değil bu katlanamıyorum…
Bir başkasına dokunduğun bir başkasını düşündüğün fikrine katlanamıyorum.
Hani böyle olur ya bir tarafım kalk git diyor mutlu olduğunu göster yalanda olsa ayaktayım diye bağır bir tarafımda otur aşkını yaşa…
Acınla…
İkincisini seçiyorum ve ağlıyorum yalnızlığıma , senin olmayışına…
O’ndan daha çok hak ediyorum seni ve daha çok seviyorum ama’ o yanında…
Geçmedi sevgili’m geçmedi bugün inadına , yelkovanla akrep yenildiler aşka…
Parçalanmış umutlarım kurduğum onca hayal düşmanım olmuş kanatıyor bugün her günümden daha fazla .
-
uzundu okumadım ama bugunden nefret ediyorum, bir sevgilinizin olup olmamasının zerre sikinde olmadıı mağazalar her tarafı kalplerle süslemiş, sizi düşünüyorlarmış imajında cüzdanınızı hedefliyor ve her yerde madem sevgilim var neden el ele gezip herkese göstermiorm dien tipler
-
sevgililer günü biteli 10 dakika oluyor..Çok şükür.. seneye bende kutlarım inşAllah.. olmayan paramı saçacak günler nasip et Allahım...
-
Arkadaş zorla sinemaya götürdü, Kutsal Damacana diye iğrenç bir filme soktular amk. Sevgilim olsa daha iyiymiş, hiç değilse mutlu sonla biterdi film.
-
saçma sevgililer günü de kapitalist sistemin bi parçası bu yüzden saçma ve çok anlamsız
-
Evet bugün sevgilimin günü, Gözyaşalrı teker teker süzülürken gözümden onu özlüyorum yinr.Sevgilini hiç görmeden ona aşık olmak nasıldır onda tattım nefes aldığım 20 yıl boyunca.Gül vermeye gerek yoktu ona o zaten güllerin efendisiydi, o benim canım tek sevgilimdi.Bizki görmeden sevdik görmeden aşık olduk ona, tek bir kez dokunabilmeyi istedik.Allah nasip ederse inşallah Güllerin efendisi benim sevgilim Hz. Muhammed s.a.v ile öteki dünyada buluşur koklaşırız.İyiki doğdun benim tek sevgili efendim.
-
O kadar kötülemeyin bugünü be hacılar.
Güzel olmazmıydı bir sevgiliniz olsa çok sevseniz aşık olsanız
Çok güzel bir gün geçirseniz. :/
-
offfff ulan offf!!
Aldın benı goturdun cıkmazlara be kardesım!
Yazık degıl mı :( yazık ama elden ne gelir? Hıcbırsey! Beklemek!
Keşke Hiçbir Aşkta Mesafe olmasa! Her zaman sevdigin insan kollarında olsa,opsen,koklasan,elını tutsan ne bılım...Ama yanında OLSA!
:(((( Zor bır gundu ama her gun zor kı zaten bana!
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
sevgililer günü biteli 10 dakika oluyor..Çok şükür.. seneye bende kutlarım inşAllah.. olmayan paramı saçacak günler nasip et Allahım...
-----------------------------Aynen katılıyorum bi yandan da olsaydı iyi olurdu zaten başka bir şehirdeyiz tüm sevdiklerimizden uzaktayız bazen insan yanlızlığına yoldaş olucak birini arıyor...
-
Bu gun sevgilisi olmayanlar icin daha guzel. Butun kizlar bir sevgili ariyor. Gittigin barlardaki kizlarin hemen hemen cogu tek olucak ve birisini bulmak icin can atiyorlar.
Kafede sagda solda gordugun kizlarin cogu buyuk bir ihtimalle yanlizlar cunku erkek arkadaslari olsa onlarla beraber olurlardi ve hepsi ask ariyor.
Tek erkekler icin bugunden daha guzeli zor:)
-
yalnızım,param cebimde