Sevgilimden Ayrıldım Çok Kötüyüm Gerçekten
-
aq mars cok yaklasmıs ondan mı olluyor forum telef hane mars savas kavga usuntu falan hec inanmazdım aq oleya bak
-
Kızlardan hayır bekleme akm. Naz edip ayrılıyorlar :D
-
evet kaçan kovalanır.. bu hep böyledir. sen üstüne ne kadar çok düşersen onun için o kadar değerin azalır. bunu unutma.
kolay erişilebilir bişeyin değeri az olur. örnek : hava, su vs. olmasa onlardan değerli şeyler yok. ama çok olduğu iiçin değersizler.
-
saolun kankalarda aklıma geldikçe kötü oluyorum ya kız orospumuydu şimdi aq bana resim yolladı, aile sırlarını paylaştı bole sadece bnm bildiğim şeyler, kızdğım zaman ağlıyodu, bunların hepsi yalanmıydı ya bende onla paylaştım kimbilir bu kadar bağlanmamam gerekirdi belkide.
şimdi uye olduğum her sitenin şifresini değiştirmem lazım
tahribat dahil
off resimlerini falan da mı silicem şimdi telefonda, odamda, bilgisayarımda her yerde onun ismi var.
allah kahretsin inşallah mutsuz olur. -
tbt li adamın tek sevgilisi bilgisayarıdır :D
gerisi yalan :D
-
Nooluyo lan tarikat patır patır ayrılıyo.Rene'ninbanladığı yobazlar büyü neyin yapmasın :P
Bi süre böyle derbeder dolaşıyosun ama sonra geçiyo. Damar türü şeyler dinleme daha çok psikolojin bozulur. Rock,metal dinle mesela :P Birde evde fazla durma bi süre sonra ev basmaya duvarlar üstüne üstüne gelmeye başlıyo. Bikaç gün farklı şeyler yap. Dünya yansın bana bişey olmasın düşüncesini benimse. Arkadaşlarla toplan hergün mangal falan yap. Sonra bu psikolojiden çıktığını görüyosun,yeniden doğmuş gibi bişey oluyo...
-
kardes tmm ii gsl herseyde madem bu kadr seviyordun bu kadar deger veriyodun nooldu bi anda kesin tarrismada ikinizde gurur yapptiniz oda sende salak salak konstunuz ayrildiniz. o kadar nefret edyorum mutsuz olsun diyceine git ara cagir yanina son kez konusalim de gurur yapma git adam akilli konus bol bole de bunnar yalan olamaz de(bize dediklerini de ona iste) sevdiini belli et guvendir kendini tabi seviyosan yap bunlari ole mutsuz olsn deme basina kotu seler gelsi deme yani git adam akilli kizla konus cokda seviosan gururu bi kenara at ozur dile yoksa ilerde herseyde onu hatrlicaksn daa da kotu olcaksn bitersede zatan adam akilli konusarak yuzyuze bitirmis olrsnz ki ben karsina alip konussan bitceini sanmiorm