Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sevgilinizle Aranz Nasıl?
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
herkes gibi bazı sorunlar yaşadık ama şimdi çok şükür iyiyiz
-
SEVGİLİNİZLE ARANIZ NASIL??? sorusuna cevap vermem çok zor:((((aramız var mı acaba???aramız olsa nasıl olduunu da anlatırdım.....yada şööle mi desem:sevgilim var mı acaba???:(((((((((((((((((((((((((((((((
-
sewgilimle aram bombok..
1 aydır görüşmüos..
görüştümüs zaman kesin kawga edios..
artık sewgili kawramından çıktı heralde bisim olay=) -
Bu gün benim kız arkadasımın düğünü var şimdi diyeceksinizki nasıl oluyor. Cevap vereyim ben askerdeyken bunlar işi pişirmiş neyse kader kısmet diyelim umarım mutlu olurlar herkese emedi aşk sevgi ve saygı temenni ederim.......
-
ayrildik
ustelikte birbirimizi deli gibi severken
halada deli gibi seviyoruz
ama ayrildik...
- -
kabus kardeşim.bir süre aşk acısı çekeceksin tabi ayrılıktad dolayı.ama bu ayrılık acısınıda birleşince fazlasıyla çıkartmak zorundasın ki kendine olan güvenin gelsin...
-
kabus bunu yazdı:
-----------------------------
benim sevgilimle aramizda daglar var,
cok uzagiz,
Uzaklik sevgiyi azaltir diyen var
cogaltir diyen var,
bunlari yasamadan bilemez bence kimse.
-----------------------------
criminal dooru söölemiş..sevgilinle sani ancak kara toprak ayırır..hem bu arada kim yaasenin sevgilin heç söölemion:(
-
iyi niyetleriniz icin saolun
phethon ve Criminal kardeslerim,
artik "saldim cayira mevlam gayira"
derlerye aynen öle diyorum ne olacaksa olsun.
Helloween
sevgilime gelince adi bende sakli
birak öle kalsin . -
Kabus kardeşim hayırlısını iste ve sabret en iyi anlayan benim herhalde yine seni.. Bu arada özlettin kendişni msn'ye artık takılmıyosun.. Dark'ın bende yer edinen en büyük alıntısı " Her ne kadar sevrsen sev bir gün ayrılacaksın." Geçmişte bunu yaşadım sanırım yine yaşıycam. ondan kaynaklanmıyor ama canım fena sıkkın..
-
benimde sevgilimle aramda daglar okyanuslar sınırlar var ama ben onu cok seviyorum
uzaklık kucuk askları bitirir buyk askları yuceltir tıpkı ruzgarın mumu sondurup atesi alevlendirdihi gibi kabus kardes eb guzel ask zor olandır yakındayken herkes sever ozaktan sevebilenler sadece gercek asıklardır bence onemli olan dokunmak deyil onu icinde hissetmektir gercek askta zaten budur saygılarrrrr
Toplam Hit: 9792 Toplam Mesaj: 45