Sevgilinizle Yaptığınız En Eğlenceli Şey Neydi?
-
Selam arkadaşlar.Bugüne kadar sevgilinizle yaptığınız en çılgın ve eğlenceli şey nedir?Veya neler yapmak istersiniz?
-
sahilde , iskelede oturup ona sarılmaq göslerine bakaraq seni sefiorum bebegim demeq ....
-
Benım kız arkadasımın babası ASsubay mıdır nedır ole bısey Haliyle de Askerı lojmanlarda Oturuolar cıkmaya basladımız da Her gece evının onune gıderdım İLk gunlerde Bekcı askerlerle Kavga edıoduk atısıoduk Suan Noıbetcı askerLerLe nerdeyse Can cıyer oLduk ama yeter artık gıtmıom o gelio ggunduzLeri...
:)
-
gece dışarda bir bankta, hava serin , omzuna kafamı yaslamak isterdim heralde, yıldızların altında .
yada kalp atışlarını duymak falan isterdim.
-
Ben gece bos bir metronun icinde (4-5 kisi olacak, yol uzun olacak ve hava yagisli olacak) birbirimize yaslanarak uyumak isterdim :)
-
Hiç bir kadının elini tutmuş değilim..! Bu gune kadar elime kadın eli değmedi..!!! Yağmur Altın'da el, ele saatlerce gezmek..! işde benim hayalim budur...Fazlası bana zarar...
-
sex
-
Elixir bunu yazdı:
Hiç bir kadının elini tutmuş değilim..! Bu gune kadar elime kadın eli değmedi..!!! Yağmur Altın'da el, ele saatlerce gezmek..! işde benim hayalim budur...Fazlası bana zarar...
sonrada zatüreden ölürsünüz ikiniz beraber -
a.q. beş aydır yazışmaktan başka bir şey eğlenceli gelmedi... bir türlü görüşemedik ki eğlenceli bir şey yapalım..millet takıyor eline eline bizde bakıyoruz mına k..yaaa
-
simdiye kadarki tum sevgililerim icinde en cok zevk duydugum sey kaldigimiz otel de herkes assagida yemek yerken... sevgilim odasinda agliyordu ve ben bunu kimseciklere belli etmeden ahciya rica ettim ve bir tabak alip askimin odasina goturdum...
o anda o kadar zayiftiki... gucunu toplamak icin bana sikica sarildi...
ewt bence buydu en zevkli yasadigim sey...
-
Bi opsem yeter 1 .5 senedir goremiyorum zaten ak