folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgili+Yabancı Bi Şehir+24 Saat = Ne Yaparsın?

Sevgili+Yabancı Bi Şehir+24 Saat = Ne Yaparsın?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Doğaçlama yapın.. Ben hep öyle yapardım ankaraya gittikçe, yanımda olduğu her an nerede istersem orada

Hissediyordum kendimi.. Ah mutluluk :) hasret kaliyor bazen insan. 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

yuz yuze konusurdum cogunlukla beraber(yakınca) yapılacak seyleri yapardım.

Oncelikle guzel bir kahvaltı ile baslanır

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

hocalar teşekkür gelen cevaplar için, hepsini kafama not ettim,

tekrar bilgi vereyim...

- yeni degiliz 1 yıldan fazla oluyor ve seneye evlenecez

- ergen degiliz 27-24

- ilk buluşmamız değil o şehirde, daha öncekiler hep "kahvaltı, yemek, bi cafede sohbet, parkta yürüyüş, avm gezme,sinema" vs diye devam ediyordu, ben unutamayacağı bişey istiyorum nebiliyim küçük jestler, mesela barış hocanın "mektup" meselesi ya da "elini cebine koy" jesti gibi.. ya da daha büyük şeyler..

ÖZET: ikimizde birbir,mizi seviyoruz, etkileme, bişeylere ikna etme, kendime aşık etme gibi bi problemim yok, sadece "sevinsin,mutlu olsun ve unutamasın"  istiyorum benle olduğu anları..

varsa yeni fikirler beklerim

şeyini şeyettiğimin şeyi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

kız daha önce go kart kullanmadıysa ona götür. Paintball felan :D Erkek gibi takılsın eğlenir baya. Fazla ormantik olamaya gerek yok.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

abi hatun milletine fazla romantizim yaramıyo...yapıyosun ediyosun ince düşünüyosun ama ilk tokatı kimden yediyse rotasını ona çeviriyo :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

otel ayarla imam çağdaşın oralarda vardı gitmiştim 3 saat uyuyun ve uyanınca yanında ol o ona 2 sene yeter :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

go  kart iyi  fikir, ben ce  farklı bir şey olur... ben 4 senedir antepteyim antepte fal bakan yerler var ben ce  kahvenizi içer fal bakarsanız hoş  bir  anı olmakla beraber falcı güzel şeyler söyliyecektir kızlar böyle şeyleri severler...savaş müzesi var  oraya götür  değişik bir yer orası..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    nothin bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

kaldığı yere göre yere çiceklerle izler yaparım. sonra bi köşede elimde çicekle beklerim. 8 gibi

sonra sarılma konuşma evri devri filan derken 8.30

şehre göre en güzel yerde kahvaltı ayarlarım sahil deniz kenarı vs. gibi..

birazda soguk olsun ki sarılın filan 10 edersiniz burda.

sonra biraz dolaşın ikinizin en çok hoşlandıgı şeyleri yapın. 12-13 desek 

sinemaya gidin güzel bi filme.. önerim "uzun hikaye" olur. film sonunda da "işte bende seni böyle.." diyip kontra ataktan kalbini tekrar çalarım. saat oldu desek 15-16

zaten yavaş yavaş hava kararıyor.. tutuşun el ele deli gibi dolaşın.. gezin gülün eğlenin..

sonra küçük bi kaç hediye alın ona sürekli yanında olabileceği birşey.. örme bileklikte olabilir kadife eldivende..

18 edersiniz güzelce saati.

sonra beraber birşeyler yemeğe gidin. bu fastfood türü olsun.. en güzel oralarda laflanır çünkü.

birbirinizi ne kadar görmiyorsanız doğru orantılı olarak konuşun gezin sarılın. 

hea bide onun elini tut senin cebine sok. bu çok hoşuna gider.

akşam yine yürüyün dolanıp bi kahve veya oturabileceğiniz bir yere gidin.

biraz sohbet edersiniz bakışırsınız filan yavaştan akşamı edersiniz.

bırakmaya yakın biraz erken çıkın. 2 durak erken inip yine el ele yürüyün..

sonra cebinizden çıkardığınız bir önceki gün hazırlanmış olan kadıgı verin. kesinlikle el yazısı olsun..

öyle şiir vs. değil. içinzden geçenler.. sıkıldıkça özledikçe  moralin bozuldukça okursun diyip ona göre şeyler verin.

en son bırakırken mutlaka 2 den fazla sarılın.. görüşürüz gidip odun gibi gitmeyin.. kapıdan/binadan/yurttan gitmeden adını söyleyip tekrar bi koşup sarılın.. sonra ufak adımlarla gözlerinizi silerek uzaklaşın..

saygılar/sevgiler..

vaaov barış  bu işi biliyor :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

hacım antepteysen eğer sabah kahvaltısı kesinlikle kips cafede olmalı bahçeye oturun hafif böyle soğuk olur güzel olur muhabbet haa eğer o gün çok soğuk olursa eğer sanko park cafe life çıkın terasına yapın kahvaltınızı. sonra çık oradan yeşilsuyu boydan boya el ele yürü. tam sonunda o yolun sıcakcı diye bi yer var ki sahlepi çook meşhurdur gidin oraya bi sahlep sonra köşeyi dönünce masalparka doğru yürü yol üstünde çicek satan çocuklar hemen yanınıza gelir zaten. eğer fastfood yiyeceksen sankopark içinde var yok sakin bi yerde ev yemekleri diyorsan ( baya sakindir temizdir tam muhabbet ortamı) nar 101 mutlaka beraber el ele zeugma muzesini gez hava çok rüzgarlı değilse telefirike bin o parkın içinde haşlanmış mısır ( antep ağzıyla darı) onu yiyin antepte yer çok aga :)

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı

hacım antepteysen eğer sabah kahvaltısı kesinlikle kips cafede olmalı bahçeye oturun hafif böyle soğuk olur güzel olur muhabbet haa eğer o gün çok soğuk olursa eğer sanko park cafe life çıkın terasına yapın kahvaltınızı. sonra çık oradan yeşilsuyu boydan boya el ele yürü. tam sonunda o yolun sıcakcı diye bi yer var ki sahlepi çook meşhurdur gidin oraya bi sahlep sonra köşeyi dönünce masalparka doğru yürü yol üstünde çicek satan çocuklar hemen yanınıza gelir zaten. eğer fastfood yiyeceksen sankopark içinde var yok sakin bi yerde ev yemekleri diyorsan ( baya sakindir temizdir tam muhabbet ortamı) nar 101 mutlaka beraber el ele zeugma muzesini gez hava çok rüzgarlı değilse telefirike bin o parkın içinde haşlanmış mısır ( antep ağzıyla darı) onu yiyin antepte yer çok aga :)

harika blg,ler hocam saolasın birde beyran içebilirmişiz metanet lokantasında : ) pm ledim

şeyini şeyettiğimin şeyi
Toplam Hit: 6135 Toplam Mesaj: 51