folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocalar kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve resmen karnıma kramplar sokan bi durum..ne alacağımı bilemiyorum..sıradan bi hediye almak istemedim..yaratıcı ve onu çok sevindiren bi hediye arıyorum..

max. 150-200 lira verebilirim..yemeği zırtı pırtı toplamda..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

bende deli gibi araştırıyorum : ) cassette butikte çok güzel ürünler var

http://shop.cassette.com.tr/default.asp - açmışlar siteyi sanırım tüm ürünleri yok

Facebook sayfasında bütün ürünlerin resimleri var bakmak istersen

http://www.facebook.com/pages/cassette-butik/119474651399215

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Kendi şahsi düşüncem, doğum günleri bu yaşamın başlangıcı olan günün bir kutlaması olduğu için, biraz daha manevi şeyler öneriyorum.

Kendini işin içine katıpta özel günlerde centilmen olunmalıdır politikası uygulama. Onu bir geç ( benim fikrim )

Onunla ilgili araştırma yapabilirsin. Ailesiyle tanışmıyor olabilirsn. Gidip hayal gücünü kullan ve çocukluğuyla ilgili herşeyi bul.

Bir slayt hazırla veya bir albüm hazırla. Kiraladığın mekanın heryerine nostalji oluşturacak şekilde en ufaktan o anına kadar resimlerini saç

O mekana girdiğinde anlık fotoğraf makinalarından biriyle şaşkın ifadesini çek ve şarap bardaklarının arasına bırak.

Doğum günün kutlu olsun. İyi günlerde, daha iyisini istemeden yaşa ;) 

Şunu unutma ki paranın satın aldıkları eskir ve unutulur.

Ama anlık etkiler, derin bi kesik gibidir. Soğuk havalarda mutlaka kendini hissettirir. ;) 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Kendi şahsi düşüncem, doğum günleri bu yaşamın başlangıcı olan günün bir kutlaması olduğu için, biraz daha manevi şeyler öneriyorum.

Kendini işin içine katıpta özel günlerde centilmen olunmalıdır politikası uygulama. Onu bir geç ( benim fikrim )

Onunla ilgili araştırma yapabilirsin. Ailesiyle tanışmıyor olabilirsn. Gidip hayal gücünü kullan ve çocukluğuyla ilgili herşeyi bul.

Bir slayt hazırla veya bir albüm hazırla. Kiraladığın mekanın heryerine nostalji oluşturacak şekilde en ufaktan o anına kadar resimlerini saç

O mekana girdiğinde anlık fotoğraf makinalarından biriyle şaşkın ifadesini çek ve şarap bardaklarının arasına bırak.

Doğum günün kutlu olsun. İyi günlerde, daha iyisini istemeden yaşa ;) 

Şunu unutma ki paranın satın aldıkları eskir ve unutulur.

Ama anlık etkiler, derin bi kesik gibidir. Soğuk havalarda mutlaka kendini hissettirir. ;) 

hocam süpersin cidden bende buna benzer bi fikir arayışındayım..aklıma birşey gelmiyor ne yazık ki..öyle bir fikir olmalı ki maddi değeri 0 olsada manevi değeri yıllarca hafızasının en güzel köşesinde kalmalı.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Takı olmazsa olmaz. Şahsen sordum. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Bir fikrim herzaman olmuştur. Pm atarsan kısaca açıklarım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.cikolatasepeti.com/

sevgililer gününde kullanmıştım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

hocam yengeyle ciddi bi ilişkin varsa,yani ileriye dönük bişeyse aşağıda yazacaklarımı yap,ben bizzat yaptım,şok etkisi...

malzemeler: orta büyüklükte bi sandık,gelin duvağı,1 çift bebek patiği yada ayakkabısı,bütçene uygun tektaş yüzük,gül yaprakları

hazırlanış:ilk olarak tektaş yüzüğü sandığa yerleştir,daha sonra yüzük görünmeyecek şekilde gelin duvağını ve bebek patiklerini yerleştir ve üstüne gül yapraklarını serpiştir.

-o heycanla bebek patiğini ve gelin duvağını aldığında yüzük görüncek. şok ardına şok :D

keyfine göre aranızda özel olan bişey varasa onlarıda asandığın içine koyabilirasin.

not: bebek patikleri kız patiği olsun(kırımızı renk).daha duygusal olur

edit: bu hediyenin anlamı çok büyük ona göre :D

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

takip!

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

hocam yengeyle ciddi bi ilişkin varsa,yani ileriye dönük bişeyse aşağıda yazacaklarımı yap,ben bizzat yaptım,şok etkisi...

malzemeler: orta büyüklükte bi sandık,gelin duvağı,1 çift bebek patiği yada ayakkabısı,bütçene uygun tektaş yüzük,gül yaprakları

hazırlanış:ilk olarak tektaş yüzüğü sandığa yerleştir,daha sonra yüzük görünmeyecek şekilde gelin duvağını ve bebek patiklerini yerleştir ve üstüne gül yapraklarını serpiştir.

-o heycanla bebek patiğini ve gelin duvağını aldığında yüzük görüncek. şok ardına şok :D

keyfine göre aranızda özel olan bişey varasa onlarıda asandığın içine koyabilirasin.

not: bebek patikleri kız patiği olsun(kırımızı renk).daha duygusal olur

edit: bu hediyenin anlamı çok büyük ona göre :D

hocam o kadarda ileri değil ilişki evlilik fln yok yok başka fikir lütfen :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hocam pm atarsan aradigin sey bende ve 5-10 lira masrafi var.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 2930 Toplam Mesaj: 15