Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi
-
Hocalar kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve resmen karnıma kramplar sokan bi durum..ne alacağımı bilemiyorum..sıradan bi hediye almak istemedim..yaratıcı ve onu çok sevindiren bi hediye arıyorum..
max. 150-200 lira verebilirim..yemeği zırtı pırtı toplamda..
-
bende deli gibi araştırıyorum : ) cassette butikte çok güzel ürünler var
http://shop.cassette.com.tr/default.asp - açmışlar siteyi sanırım tüm ürünleri yok
Facebook sayfasında bütün ürünlerin resimleri var bakmak istersen
http://www.facebook.com/pages/cassette-butik/119474651399215
-
Kendi şahsi düşüncem, doğum günleri bu yaşamın başlangıcı olan günün bir kutlaması olduğu için, biraz daha manevi şeyler öneriyorum.
Kendini işin içine katıpta özel günlerde centilmen olunmalıdır politikası uygulama. Onu bir geç ( benim fikrim )
Onunla ilgili araştırma yapabilirsin. Ailesiyle tanışmıyor olabilirsn. Gidip hayal gücünü kullan ve çocukluğuyla ilgili herşeyi bul.
Bir slayt hazırla veya bir albüm hazırla. Kiraladığın mekanın heryerine nostalji oluşturacak şekilde en ufaktan o anına kadar resimlerini saç
O mekana girdiğinde anlık fotoğraf makinalarından biriyle şaşkın ifadesini çek ve şarap bardaklarının arasına bırak.
Doğum günün kutlu olsun. İyi günlerde, daha iyisini istemeden yaşa ;)
Şunu unutma ki paranın satın aldıkları eskir ve unutulur.
Ama anlık etkiler, derin bi kesik gibidir. Soğuk havalarda mutlaka kendini hissettirir. ;) -
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
Kendi şahsi düşüncem, doğum günleri bu yaşamın başlangıcı olan günün bir kutlaması olduğu için, biraz daha manevi şeyler öneriyorum.
Kendini işin içine katıpta özel günlerde centilmen olunmalıdır politikası uygulama. Onu bir geç ( benim fikrim )
Onunla ilgili araştırma yapabilirsin. Ailesiyle tanışmıyor olabilirsn. Gidip hayal gücünü kullan ve çocukluğuyla ilgili herşeyi bul.
Bir slayt hazırla veya bir albüm hazırla. Kiraladığın mekanın heryerine nostalji oluşturacak şekilde en ufaktan o anına kadar resimlerini saç
O mekana girdiğinde anlık fotoğraf makinalarından biriyle şaşkın ifadesini çek ve şarap bardaklarının arasına bırak.
Doğum günün kutlu olsun. İyi günlerde, daha iyisini istemeden yaşa ;)
Şunu unutma ki paranın satın aldıkları eskir ve unutulur.
Ama anlık etkiler, derin bi kesik gibidir. Soğuk havalarda mutlaka kendini hissettirir. ;)
-----------------------------hocam süpersin cidden bende buna benzer bi fikir arayışındayım..aklıma birşey gelmiyor ne yazık ki..öyle bir fikir olmalı ki maddi değeri 0 olsada manevi değeri yıllarca hafızasının en güzel köşesinde kalmalı..
-
Takı olmazsa olmaz. Şahsen sordum. :)
-
Bir fikrim herzaman olmuştur. Pm atarsan kısaca açıklarım.
-
http://www.cikolatasepeti.com/
sevgililer gününde kullanmıştım :D
-
hocam yengeyle ciddi bi ilişkin varsa,yani ileriye dönük bişeyse aşağıda yazacaklarımı yap,ben bizzat yaptım,şok etkisi...
malzemeler: orta büyüklükte bi sandık,gelin duvağı,1 çift bebek patiği yada ayakkabısı,bütçene uygun tektaş yüzük,gül yaprakları
hazırlanış:ilk olarak tektaş yüzüğü sandığa yerleştir,daha sonra yüzük görünmeyecek şekilde gelin duvağını ve bebek patiklerini yerleştir ve üstüne gül yapraklarını serpiştir.
-o heycanla bebek patiğini ve gelin duvağını aldığında yüzük görüncek. şok ardına şok :D
keyfine göre aranızda özel olan bişey varasa onlarıda asandığın içine koyabilirasin.
not: bebek patikleri kız patiği olsun(kırımızı renk).daha duygusal olur
edit: bu hediyenin anlamı çok büyük ona göre :D
-
takip!
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yengeyle ciddi bi ilişkin varsa,yani ileriye dönük bişeyse aşağıda yazacaklarımı yap,ben bizzat yaptım,şok etkisi...
malzemeler: orta büyüklükte bi sandık,gelin duvağı,1 çift bebek patiği yada ayakkabısı,bütçene uygun tektaş yüzük,gül yaprakları
hazırlanış:ilk olarak tektaş yüzüğü sandığa yerleştir,daha sonra yüzük görünmeyecek şekilde gelin duvağını ve bebek patiklerini yerleştir ve üstüne gül yapraklarını serpiştir.
-o heycanla bebek patiğini ve gelin duvağını aldığında yüzük görüncek. şok ardına şok :D
keyfine göre aranızda özel olan bişey varasa onlarıda asandığın içine koyabilirasin.
not: bebek patikleri kız patiği olsun(kırımızı renk).daha duygusal olur
edit: bu hediyenin anlamı çok büyük ona göre :D
-----------------------------hocam o kadarda ileri değil ilişki evlilik fln yok yok başka fikir lütfen :D
-
Hocam pm atarsan aradigin sey bende ve 5-10 lira masrafi var.