folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sevgiliye Özel Hediye Kalp Şeklinde Puzzle - Ücretsiz Kargo

Sevgiliye Özel Hediye Kalp Şeklinde Puzzle - Ücretsiz Kargo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bardak ve sticker gibi ürünler tasarlayıp basabiliyor musunuz? Tabii ki bardak en kaliteli baskı olacak yıkandığında falan çıkmayacak. Belki ileride birlikte çalışabiliriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Aynı baskıları ben de yapıyorum fiyat kargo dahil olduğu için normal fazla değil. Ama tahribat indirimi olması lazımdı. Ben buradan birkaç kişiyle çalıştım hepsine de indirim yaptım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Aynı baskıları ben de yapıyorum fiyat kargo dahil olduğu için normal fazla değil. Ama tahribat indirimi olması lazımdı. Ben buradan birkaç kişiyle çalıştım hepsine de indirim yaptım.

Hocam örneklerin olduğu websitesi filan var mı? Fiyatlar daha uygunsa ben birkaç sipariş verecektim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Thanatos bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

Tbt ailesine özel indirimin olmali bence hocam

Şuan için böyle bir birşey yok. Ancak daha sonra belki başka üründe piyasa altı fiyat verebilirim. Baskı konusunda birçok işi yapıyoruz çünkü. 

Hocam kaç parça olacak fiyatı 30 tl olan ?
    Tamamdır 97ymiş.

Aynen 97 parça 30 TL olan.

Arkadaşlar her biri kargo dahil olduğu için fiyat böyle. Kargo hariç olan fiyatlarıda gireceğim. Bu şekilde birden fazla ürün aldığınızda tek kargo ücreti olur. Ayrıca ikili ve üçlü paketlerde hazırlanıyor. 

Fiyat olarak normal piyasa fiyatları olduğunu düşünüyorum. DEdiğim gibi fiyatlarda gerekli ayarlamalar yapılacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı

Bardak ve sticker gibi ürünler tasarlayıp basabiliyor musunuz? Tabii ki bardak en kaliteli baskı olacak yıkandığında falan çıkmayacak. Belki ileride birlikte çalışabiliriz.

Toplu iş yapmak isterseniz direk basım işi ile uğraşan ortağım ile görüştürebilirim. DEvamlı çalışmalarda ve toplu siparişler indirim tabi ki bulunuyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Teşekkürler yorumunuz için. Ancak hepsi kargo ücretsiz olunca bazı ürünlerde piyasadan fazla gibi görülmüş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Thanatos bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

Hocam örneklerin olduğu websitesi filan var mı? Fiyatlar daha uygunsa ben birkaç sipariş verecektim.

Arkadaşlar her biri kargo dahil olduğu için fiyat böyle. Kargo hariç olan fiyatlarıda gireceğim. Bu şekilde birden fazla ürün aldığınızda tek kargo ücreti olur. Ayrıca ikili ve üçlü paketlerde hazırlanıyor. 

Fiyat olarak normal piyasa fiyatları olduğunu düşünüyorum. DEdiğim gibi fiyatlarda gerekli ayarlamalar yapılacak.

Gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Cuma'ya kadar tam ürün fiyatlarını kararlaştırıp hafta sonu dükkana tüm ürünler girilecek. 

Yorum atan arkadaş eminim kendi fiyatlarını burada değil PM ile iletecektir. Benim konumda aynı ürünün başka fiyatını istemek pekde etik değil gibi hocam :) 

Birden fazla sipariş verecek olanlar mutlaka iletişime geçsin gerekli indirimi yapacağım ben. 

Toplam Hit: 2867 Toplam Mesaj: 18