folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevginin Böylesine Yazıklar Olsun!

Sevginin Böylesine Yazıklar Olsun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben o zihniyete sokayım : )

Ülkücü dediğin Fatih Sultan Mehmet kadar müslüman olur. Yavuz sultan selim kadar adil olur...

Hem dini benimseyince kendi ırkını unutacak adamlarada şaşarım hayret bişe : ) Nihal Atsızın bi kaç eserini okudum ama güzeldi. Böyle bir düşünceye rastlamadım yada fark etmedim.

-----------------------------

Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı Kdar Müslüman Olmak işte bütün mesele bu.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

İslamın tek dayanagı korkudur cehenneme gidiceksin,yanıcaksın,gebericeksin,kabir azabı cekiceksin,yamulacaksın vs vs.....Yani şuan islamı savunan kac kişi varsa tamamına yakını bu düşüncede hareket ederek kendini inanma zorunlulugunda hissediyor sonra içkide içiyor zinada yapıyor ama ona sorsan ben inanıyom der.Tek dayanak korku olunca 1400 yıl önceki dünya kosullarını kapsayan kuralları 2008 yılındada uygulamaya kalkıyor sonra ne yapıyorsun böyle sey olurmu dedin mi Allah sorgulanmaz eger sorgularsak cehennemde yananır cevabı veriliyor.Sonra hala su musluman bu hristiyan bu ateist diye tartısırız ülkücü zihniyette bu var adamlar alevi diye gercekten Türk kanı tasıyan adamları bile kürde tercih ediyorlar.

Atsızcılar içinde muslumanıda var ateistide,samanıda,hristiyanıda,aleviside onlar için öncelik din degil soydur kandır tam anlamı ile laik ama bilenin su var işte Atsızcılar dine tumden karsı kafirler merhunlar hucum zihniyetinde olan ulkuculerin ortya attıgı bir seydir din karsıtı oldukları.

Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 13