Seviyeli İngilizce E-Book
-
Longman ve penguin serilerinin seviyeli e-booklarını internetten indirebilirsiniz.
http://ebookbrowse.com/pe/penguin-level-4
-
teşekkürler..
-
lise hazırlıkta hep penguin ve longman kitaplar okuyoduk duygulandım
-
hocam bu seviyeler neye göre belirleniyor kelime bilgisine göre mi gramer yapısına göre mi yoksa nedir içerik olarak kısaca aktarır msıın?
-
Anlamasanda oku diyorlar ileride beyin otomatik olarak tamamlıyormuş doğrumu bu ?
-
ReeX bunu yazdı
Anlamasanda oku diyorlar ileride beyin otomatik olarak tamamlıyormuş doğrumu bu ?
birazcık filmlerde daha iyi oluyor mevcut duruma göre yorumluyorsun ama hiç anlamadan okumak saçmalık gibi geliyor bana he olaki araştırmış sonuca ulaştırmışlardır olabilir. Fakat şöyle düşün şimdi aklıma geldi herhalde bir iki dua biliyorsundur sürekli de ezbere okuyorsun mealini okumadan önce ne kadar fikir sahibiydin ?
-
MaTRiXe bunu yazdıReeX bunu yazdı
birazcık filmlerde daha iyi oluyor mevcut duruma göre yorumluyorsun ama hiç anlamadan okumak saçmalık gibi geliyor bana he olaki araştırmış sonuca ulaştırmışlardır olabilir. Fakat şöyle düşün şimdi aklıma geldi herhalde bir iki dua biliyorsundur sürekli de ezbere okuyorsun mealini okumadan önce ne kadar fikir sahibiydin ?
hacı hiç bilmeden filmide izledin mi bişey anlamıyorsun.Ha sen aksiyon filmi izlersen adam "koş" der işte öbürü koşar "ateş et" der biri ateş eder falan öle çok az bişey kaparsın ama normal filmlerde anlaşılmıyor bişey.Bana kitap daha yararlı geldi.Ama sonuçda bir temelinin olması lazım.
Şöyle düşün hiç hiç Japonca bilmeyen biri olsan sabahtan akşama kadar Japonca film izle.Bişey öğrenebilir misin? :)
-
altayapı olacak fakat filmin avantajı görselliği anlatmaya çalıştığım bu. Filmin karmaşasına bağlı mesela düşün adam tuzu uzat diyor o sahneyi görüyorsun sonra tuzu al dyior onu da görüyorsun. En azından tuzun ne olduğunu anlayabilirsin mesela bazı eğitim setleri öyledir işte kırmızı bir araba gösterir kırmızı tişört gösterir vs vs elbetteki belli bir altyapıya sahip olmak ivme kazandıracaktır. Yanlış anlaşılma olmasın paylaşımın için müteşekkirim ele aldığım nokta müridin sorusuna istinadendi
-
çok sağol harika kaynaklar.
-
eyvallah hoca