Seviyeli İngilizce E-Booklar
-
http://kickass.to/english-graded-readers-mega-collection-15-2-2012-t6192183.html
Bildiğiniz gibi İngilizceyi geliştirirken okumak çok önemli bir etken.Kendi seviyenize göre burda bir çok e-book bulabilirsiniz.Özellikle penguin readers tavsiye ediyorum.
Bide yeri gelmişken sorayım ustalara.Ben günde foxnews yada cnn den 1-2 haber okuyorum.Ama sanki ordaki okuduklarım benim eksiğimi telafi etmiyor gibime geliyor.Çok yarar göremiyorum.Sadece kelime dağırcığımı güçlendiriyor.
Sizlerin tavsiyeleri ne yönde olur okuma konusunda merak ediyorum.
-
kardeş benim ingilizce lisede gördüğüm kadarıyla işte kurallar ıvır zıvır birkaçşey biliyorum
bu kitaplardan düzenli okusam yardımcı olurmu günlük 30 dakka felan çok fazlası sıkar sanırım beni 30 dakka da az gibi
-
Eyvallah hocam iyi oldu bu
-
hoppaa çizik.
-
çok sağol hocam
-
sağol müdür öptüm gıdıktan (:
-
Bunların Fransızcasını bulamadım var mı acaba ücretsiz bulabileceğmm bi yer?
Okuma için uzun metinler seçme, ilgin oldugun haberlere bak. Bilmediğin kelimelerin anlamlarını İngilizce-İngilizce sözlüğünden bakarak anlamlandır.
Senin sıkıntın anladığım kadarıyla ilgili konunun teknik kelimeleri. Biz teknik İngilizce gördük onlilgili kitap vÜstesini tarz konulara bölünmüş teknik İngilizce kitapları bulabilirsin
Telden yazdığım için çok detaylı yasamadım
-
HolyZat bunu yazdı
kardeş benim ingilizce lisede gördüğüm kadarıyla işte kurallar ıvır zıvır birkaçşey biliyorum
bu kitaplardan düzenli okusam yardımcı olurmu günlük 30 dakka felan çok fazlası sıkar sanırım beni 30 dakka da az gibi
günlük 30 dakika değil 20 dakika okusan bile yeter.Ama önce gramer çalış ondan sonra başla bunları okumaya.
-
unbalanced bunu yazdı
Bunların Fransızcasını bulamadım var mı acaba ücretsiz bulabileceğmm bi yer?
Okuma için uzun metinler seçme, ilgin oldugun haberlere bak. Bilmediğin kelimelerin anlamlarını İngilizce-İngilizce sözlüğünden bakarak anlamlandır.
Senin sıkıntın anladığım kadarıyla ilgili konunun teknik kelimeleri. Biz teknik İngilizce gördük onlilgili kitap vÜstesini tarz konulara bölünmüş teknik İngilizce kitapları bulabilirsin
Telden yazdığım için çok detaylı yasamadım
fransızcası var mı bilemicem hocam.
Kat.ph ve zamundaya bak istersen.
-
u235 bunu yazdıHolyZat bunu yazdı
günlük 30 dakika değil 20 dakika okusan bile yeter.Ama önce gramer çalış ondan sonra başla bunları okumaya.
gramer var biraz liseden hocam biraz evvel test ettim intermediate çıktı
-
HolyZat bunu yazdıu235 bunu yazdıHolyZat bunu yazdı
gramer var biraz liseden hocam biraz evvel test ettim intermediate çıktı
O zaman 3. seviyeyi okumaya başla istersen.