Seviyorum... Öyleyse VARIM Ulan!
-
sonsuza dek birbirinizi sevmeniz dileğiyle.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
lenova bunu yazdı:
-----------------------------:D iğrenç olan ne la
Paket hacı :|
-----------------------------önüne gelen her konuda geyik yapmaya çalışıyosun sonun hayrolsun.
allah tamamına erdirsin hannibal. seni takip ederim sen bilmesende sevdigim bi müridsin inş istedigin gibi gider herşey :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
-----------------------------:D iğrenç olan ne la
Paket hacı :|
-----------------------------önüne gelen her konuda geyik yapmaya çalışıyosun sonun hayrolsun.
allah tamamına erdirsin hannibal. seni takip ederim sen bilmesende sevdigim bi müridsin inş istedigin gibi gider herşey :)
-----------------------------Eyvallah kardeşim. Tek temennim de bu zaten... Aşık olduğumda Şizofrenik Nağmeler serisini ortaya çıkardıysam, ileride neler çıkar ortaya tahmin bile edemiyorum((:
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Sırf hayvanlık olsun diye böyle saçmalıyor olmalısındır umarım.Aksi takdirde üreme organımın damarlarından geçen kanın sıcaklığını ağzının tavanında hissettiririm!!!!
-----------------------------La valla haklısın hacım napsan :| Ben olayı tam anlamamışım. Özür :S Kendi çektiğin herhangi bi resim sandıydım. Hayvanlığıma ver :S
@ultraslan geyik diyosunda bi konuda benim 3'ten fazla postumu çok zor bulursun.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Sırf hayvanlık olsun diye böyle saçmalıyor olmalısındır umarım.Aksi takdirde üreme organımın damarlarından geçen kanın sıcaklığını ağzının tavanında hissettiririm!!!!
-----------------------------La valla haklısın hacım napsan :| Ben olayı tam anlamamışım. Özür :S Kendi çektiğin herhangi bi resim sandıydım. Hayvanlığıma ver :S
@ultraslan geyik diyosunda bi konuda benim 3'ten fazla postumu çok zor bulursun.
-----------------------------nikim ultrasker
3ten fazla post atmadıgın geyik amaçlı post atmadıgın göstermez
benimki sadece temenni keyfine göre takıl
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Tey, Tey, Tey...
Allah Tamamına Erdirsin
Amin ..
Tamamı derkende bunların cocuklarıda Gs li olmasın sonra :P
-
Allah Tamamına Erdirsin Zordur valla Bilmezmiyim. Aşk Acısı Zordur.
-
HannibALgan bunu yazdı:
Makinayı yanlış ayarlamışım ya:S Tarih arıza biraz:D
-----------------------------bende ona taktım bizimi kekliyo diye :|
herşey gönlünüzce olsun..
-
Hayırlı olsun dai :))
-
Öleceksem bir orspu için ölmeliyim,öylesi daha kahramanca..