Sevmediginiz Televizyon Programları ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ben counter oynarken izliyom tvyi :) hangisi iyise ona odaklanıyom
-----------------------------alper o nasıl oluyor tv yimi izliyon oyunmu oynuyon yoksa çömezmisin hemen vuruyorlarda. arkadaşlarımı Bekliyon :D
-
benzeri bi konu daha önce açılmıştı ne gariptirki genelde sevmediklerimiz çoğunluğun sevdikleri ki reyting alıyorlar ve yayındalar zaten kadın programı dediklerimiz hemen hemen aynı formattalar
-
sabahları çıkan tüm kadın programlarına sinir oluyorum hepsi gereksiz programlar
-
S.kindirik çocuk dizileri, komedi dükkanı, avrupa yakası, kadın programları, sır kapısı, 5. boyut vb dinci programlar, haydi gel bizimle ol, disco kralı, ikilem... daha da uzar bu
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------:)) yemekteyiz,izdivac,bez bebek,prenses perfinya,sacma sapan sihir yaptigini sanip cocuklari kandiran tum diziler,varmısın yokmusun,
alemde 2 tane kral kanal var. . bilimle ugrasan:)
Discovery Channel - National Geographic.) bunlardan baska kanal seyretmiyorum . .. haberler disinda ..
Aynen hocam ayrıca after efect teknolojisinin b*kunu çıkaran çocukların suurunu .. öpen dizilerdende nefret ediyoruminan maymunların çete savaşları bile daha iyi ;)
-
Discovery Channel - National Geographic olsa pc nin başına bile oturmam.Ama yok işte :/
-
damat beğendi amk dün bi izliyim dedim aynı yemekteyiz özentisi
-
akıllı tv & kurtlar vadisi :)
gerisi vız gelir tırıs gider :W
-
bez bebeği unutmayın.en gıcıklar arasında
Discovery Channel ultimate survival i tavsiye ederim güzel bir belgesel
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
ben counter oynarken izliyom tvyi :) hangisi iyise ona odaklanıyom
-----------------------------alper o nasıl oluyor tv yimi izliyon oyunmu oynuyon yoksa çömezmisin hemen vuruyorlarda. arkadaşlarımı Bekliyon :D
ekranın köşesinde açıyom tv yi