Sevmem Ama Cem Uzan İşte..
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------senin hiç albay yarbay binbaşı vb. tanıdıgın varmı ? yoksa bilemezsim neden başbakan olmaz dediğimi.
-----------------------------
senin hiç ülke menfaatini düşünen Türkiye cumhuriyetnin yapısını yani herkezin eşit olduğunu isteyenin parti kurabileceğini ve osman pamukoğlunun ne kadar sağlam olduğunu bilen albay, yarbay, onu geç böyle düşünceye sahip bir yakının var mı?
Bayrak ordaydı, devlet yoktu diye başlayarak gidip doğuyu kontorl altına alan adama lan gerizekalı diyebiliyorsun.Eğer albay yarbay tanıdığın olsaydı bu adamlar sana ders verebilecek nitelikte olsaydı bu cümleyi kullanmazdın
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Konu Cem Uzan'dı, araya Manyak olduğunu iddia eden bir şahıs girene kadar.
Edit: Bir de konu aç FORUM'daki kategorileri kullanarak, Osman Pamukoglu'ndan başbakan olmaz,olamaz vs vs... Oraya yazarız biz...Hani forumun anlamını öğreniyoruz ya...
-----------------------------ehehe ne demişler bişi bilmiyosan muhalefet yap bişey sansınlar.
-
zumsuk bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------senin hiç albay yarbay binbaşı vb. tanıdıgın varmı ? yoksa bilemezsim neden başbakan olmaz dediğimi.
senin hiç ülke menfaatini düşünen Türkiye cumhuriyetnin yapısını yani herkezin eşit olduğunu isteyenin parti kurabileceğini ve osman pamukoğlunun ne kadar sağlam olduğunu bilen albay, yarbay, onu geç böyle düşünceye sahip bir yakının var mı?
Bayrak ordaydı, devlet yoktu diye başlayarak gidip doğuyu kontorl altına alan adama lan gerizekalı diyebiliyorsun.Eğer albay yarbay tanıdığın olsaydı bu adamlar sana ders verebilecek nitelikte olsaydı bu cümleyi kullanmazdın
-----------------------------bende bundan bahsediyorum albay yarbay vs vs askerlerim hepsi bi yaşa geldikten sonra ders verebilecek nitelikte olmuyorlar. Kafayı yiyolar anlıycağın.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------bende bundan bahsediyorum albay yarbay vs vs askerlerim hepsi bi yaşa geldikten sonra ders verebilecek nitelikte olmuyorlar. Kafayı yiyolar anlıycağın.
bak şimdi birşey göstericem
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
ABDULLAH GÜL
NECMETTİN ERBAKAN
TANSU ÇİLLERbunlar Türkiyenin AKILLI başbakanları birde şunlara bakın hepsi buda
http://www.bilgiyurdu.net/turkiyenin-basbakanlari-t326.html?s=108ab130287dafffbb9c69319cb89ee7&t=326
Türkiyede ülkesini satmayan, çok zekiler varda hani şu yarısından fazlasının davası olan meclis içinde, birde osman paşayı beğenmiyoruz.Tayyip, deniz baykal manyak zeki, akıllı, ülke menfaatlerini düşünür.
Bu ülke yeterince akıllı adam gördü.91 den beri kaç tane adam gibi adam geldi tartışılır.
Türkiyeye yenilikleri getiren turgut özal dahi doğuda peşmergeleri acındırıp Türkiye ye soktu.. Böyle akıllı adamlar mı lazım?Büyük hizmet karşılığında büyük satış..
Neyse konun içine etmeye gerek yok.
-
manhyak bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar eskişehir çimento fabrikasında tanıdıklar vardı.ADamlarla konuştum adamlar diyor ki fabrikanın parasını biz cebimizden ödeyelim diye uğraştık devlet izin vermedi.Yani işçiler olarak biz almaya çalıştık oda olmadı.
FAkat son güne kadar paralarımız takır takır ödendi diyor.Bu adama dolandırıcı diyorlar sen olsan inanır mısın dedi biri.Abi ben zaten bu adamı destekliyorum dedim.Hoş osman pamukoğlu varken desteklemem
Fakat çok enteresan fikirler buluyor diğer partilerin bile seçim kampanyasına sokuyor
-----------------------------Tutturmuşunuz bi osman pamuk ASKERDEN BAŞBAKAN OLMAZZZZZZZz............ Adam 365 gün içinde terörü bitircez dio lan gerizekalı generalken niye bitirmedin ? bütün yetki gene sendeydi ?
-----------------------------kullandığın kelimelere dikkat et.Generalken gitti sıkıştırdı itleri adama geri çekil demediler mi....Küfürlü konuşucam şimdi ondan sonra ban yicem...O adamdan başbakan olmassa senden de adam olmaz.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar eskişehir çimento fabrikasında tanıdıklar vardı.ADamlarla konuştum adamlar diyor ki fabrikanın parasını biz cebimizden ödeyelim diye uğraştık devlet izin vermedi.Yani işçiler olarak biz almaya çalıştık oda olmadı.
FAkat son güne kadar paralarımız takır takır ödendi diyor.Bu adama dolandırıcı diyorlar sen olsan inanır mısın dedi biri.Abi ben zaten bu adamı destekliyorum dedim.Hoş osman pamukoğlu varken desteklemem
Fakat çok enteresan fikirler buluyor diğer partilerin bile seçim kampanyasına sokuyor
-----------------------------Tutturmuşunuz bi osman pamuk ASKERDEN BAŞBAKAN OLMAZZZZZZZz............ Adam 365 gün içinde terörü bitircez dio lan gerizekalı generalken niye bitirmedin ? bütün yetki gene sendeydi ?
-----------------------------kullandığın kelimelere dikkat et.Generalken gitti sıkıştırdı itleri adama geri çekil demediler mi....Küfürlü konuşucam şimdi ondan sonra ban yicem...O adamdan başbakan olmassa senden de adam olmaz.
herkeze teker teker anlatacak deyilim yazdıklarımı oku nedemek istediğimi anlatsın. Küfürlü konuscam demişin bi dene istersen ? -
amerıkan kovboyu tayapa yada hıcın güzel deniz baylaka oy verıceme buna verırım daha iyi
-
Cem uzan burada zaten zom olmuş göz ve göz çevresi, zenginliğinden gelen ve insana yukarından bakan surat ifadesiyle terbiyesiz bir cevap veriyor. Zaten dokunsan ağlayacak modda sesi titriyor yorum kaldıracak hali yok birde programa çıkıyor.
-
hmm hayal gücü baya genişmiş.