folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sevr Bir Barış Projesiydi!

Sevr Bir Barış Projesiydi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

olmayan bi antlaşma neden senelerdir tartışılırki

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:
    -----------------------------

puahahahahahaa :D

çok acemice yapılmış bir cımbızlama :D

yahu insan önce yazıyı tamamen okur ondan sonra burada konu açar.

yazının sonunda şöyle demiş yazar : "Yürürlüğe konulmadığı için proje halinde kalan Sevr Antlaşması, Türk Devleti'nin ölüm fermanından başka birşey değildi."

Şimdi bunu görmeyip başlığı "sanki cidden yazılmış gibi" ironiyi farkedemeden ciddiye alıp "bir açık yakalamış olduğunu zannederek orgazm olmak" neticesinde şevk ve heyecanla konu açmak ne demek oluyor ?

-----------------------------

Cımbızlamışlarmı yazıda ironimi vardır daha okumadım ama senin konuda olduğunu görünce yazma ihtiyacı hissettim... Vahdettini ayartanlar ülke topraklarını hibe etmesini sağlayanlar, bu gün gene hükümete toprak, santral,kurumları peşkeş çektirtmesini sağlayanlar değil mi zaten?. Zaman'da bunların arasında. 

Yani bu adamlar kendilerinin 100 yıl önceki versiyonlarını eleştirmeside nasıl güzel, nasıl zekice bir stratejidir. Cahillerin 250 gr akıllarını böyle ustalıkla alıyor zaman ve türevleri....

Bu adamların arkasındaki asıl organizasyon kimse zekasından dolayı sırtlarda taşımaları lazım.. HER KİME HİZMET EDİYORLARSA.... Milyonları kandırmayı başarmak.. Pess Bu ülkeden jet fadıllar cem uzanlar geçti ama bu adamlar hepsinden zeki kardeşim be kardeşim...

Allah'a şükrediyorum ki, iyi ki zamanında Atatürk ve arkadaşları vardı... İyi ki Kazım Karabekir Paşa, Halide edip adıvarlar ve nice arkadaşları Atamın arkasındaydı... 

Şuan yoksa bu haberdeki haritada yaşıyor olacaktık. İstanbul'lu olan ben boğazı göremeyecektim.... Bu gün çok farklı yerlerde olacaktık......

"bea"
Toplam Hit: 3677 Toplam Mesaj: 23