Sevval Sam Konseri İçin Odtu Kimligi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    -----------------------------

harddeath0070 bunu yazdı:

kocaeliye gelebilrisen burayada geliyo dışarıdanda girebiliyosun tarihi unuttum şimdi ;).

nasıl giriliyor hocam yaw. yanlışın var ?

kocaeli'de dısarıdan gelenlerin girmesi yasak ama aramada sorun var gırenlerde oluyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

hocam nette vardır odtü kimliği örnekleri illa ki , bi tanesinin orjinal boyutta çıktısını al, cüzdanın o kimlik koyma yerine koy, girerken zaten durma hiç yürümeye devam ederekten aç cüzdanını göster kimliğini gir.. geçen seneden bu yana bi değişiklik var mı bilmiyorum güvenlikte ama 2006 dan geçen seneye kadar böyle girdik gayet. ama 1 senedir gitmiyorum hiö

Ben o hafta memlekete gitmeyi düşünüyorum değilse yardımcı olmak isterdim. Ama bu yöntem için 80% ihtimal veriyorum bazen kırmızı bir çizgi görmeleri yetiyor ziraat bankamatik kartının köşesiyle girebiliyorsun ama şenlik dönemi daha hassas oluıyorlar o yüzden bir odtü kimliği örneği bulup biraz parlak bir kağıda basıp cüzdanın o saydam kısmına koyarsan geçersin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

tek mi gelcen hacı ? tek gelceksen seni bi şekilde sokarım ben :D pm at

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
Toplam Hit: 2401 Toplam Mesaj: 14