Sewgiliyi Baştan Çıkarma Büyüsü Nasıl Yapılır ?
-
Hocam büyü çook büyük günah
-
sttr et bişii olmas :)
-
holy sen kız tavlamayı bilmiyon alacan bi şahin 98 model beyaz. takıcan müslüm gürses ya da ibo kasedi.sana o araba yakışmaz ama genelde böle tavlarlar kornaya basa basa gidersiniz..
-
Lord_x_Max demişki :
----------------------------------------------
holy sen kız tavlamayı bilmiyon alacan bi şahin 98 model beyaz. takıcan müslüm gürses ya da ibo kasedi.sana o araba yakışmaz ama genelde böle tavlarlar kornaya basa basa gidersiniz..
----------------------------------------------
la manyakmısın lord :))) ben metalciyim dinlemem öle kro adamları :) -
budur...
"ŞİFALI BİTKİLER ve EMRAZ" kitabı
351. sayfa
İNSAN
Davud u Antaki Tezkeresinin cilt bir sahife
61. de derki:
<< On tane parmağının tırnakları kesilerek yakılır, elde edilen küller bala karıştırılır
ve bundan kime yedirilirse tırnakların sahin-bine şiddetle aşık olur, aşkı kalbine
düşer. Birbirinden nefret eden karı-koca
arasında tatbik edilecek en kıymetli bir
devadır.
-
sikinin kılını yakıncada sikişmek isitodur allah bilir
-
auhauhauhuha :)))
iğrenç ama deneyecem :) -
Sevgiliyi baştan çıkarmak için yaklaşık 15.000+ büyü formülü literatüre girmiştir.
Bunlardan en tesirlisi, vefklerdir. Vefk, bir karenin içine aşık edilecek kişi ile senin adının ebced ile hesaplanması sonucu çıkan rakamı bölüp çıkararak falan hazırlanır. Venüs'ün yükselmesi ya da ayın dolunay olması beklenir. Aşık olunması istenen kişinin burcu hangi elemente mensupsa (ateş, toprak, hava yada su) ona göre örneğin ateşse vefk 7 tane yapılır her gece yakılır, suysa 3 tane yapılır 3 farklı suya konur vs.
Tabi, bunları sadece bilginiz olsun diye söylüyorum! Bunu yapmanız çok tehlikeli sonuçlara yol açar ve ÇOK BÜYÜK GÜNAHTIR! Kesinlikle kalkışmamak lazım... Bu konuda detaylı ve biraz daha islami anlamda hazırlanmış kaynak arayanlara Şems-ül Maarif isimli dev eseri öneririm.
(Not: Vefk yazıldıktan sonra üstüne bazı dualar vs okumak gereklidir. Vefk tek başına sadece kağıttır, bir işe yaramaz. Bunları bilgi olsun diye verdim, aşık etme büyüsü falan yapıyor değilim, bu konuda bana geleni fena bozarım) -
abi tam bu konuya göre bi sayfa biliyorum içinde herşey war eve atma taktiği bile var ve süper işe yarıyo. her türlü taktik var (cafede otururken vs...) az bekleyin linkini bulucam
-
alın abi sömürün bana teşekkür ediceksiniz sonunda. ama süper bişi dediğim gibi.
http://www.neleryokki.com/kadin_erkek/kiztavlama.htm
Toplam Hit: 12756 Toplam Mesaj: 26