Sex Gücünüzü Ölçün
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------yanlız eksik şeyler war.mesela türkler için ilave edilcek bişey.hiç kavuna karpuza soktun mu yada sabunu ortadan deldin mi
yaw bana şiir ve kedi düşün dedi.hakaretmi acaba:P
-----------------------------
Türkler için değil de kürtler için ilave edilecek çok şey var. Sana sokanlar da vardır belki. -
NighT-7 bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
-----------------------------yanlız eksik şeyler war.mesela türkler için ilave edilcek bişey.hiç kavuna karpuza soktun mu yada sabunu ortadan deldin mi
Türkler için değil de kürtler için ilave edilecek çok şey var. Sana sokanlar da vardır belki.
-----------------------------dayı bi şey anlamadım ne demek istediginden :| benmkide 80 cıktı :)
-
26-25 arası kızlara n tür sorular sormuşlar bakalım:)
-
NighT-7 bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
Türkler için değil de kürtler için ilave edilecek çok şey var. Sana sokanlar da vardır belki.
sen öküzmüsün güzel kardeşim.nerenle anlıyon lafı.ben özeleştiri yapıyorum.ama kapasite yok dmeek ki.eminim bu dediklerimde atmosfere gidecek -
%0 bilgisayarınız bile tedirgin olmalı dio :D saygılar sunuyolarmıs bana x)
-
77
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------%0 bilgisayarınız bile tedirgin olmalı dio :D saygılar sunuyolarmıs bana x)
baksana sen:|%0 için meni tadmak kıç parmaklamak uff düşünmek bile istemiyom. umarım o sorulara denk gelmeden %0 olmuşundur:|
-
qaMbLer yüzde sıfırı merak edip tüm sorulara hı dedim:)
ortaya ilginç bir resim çıktı:D
cehennemde zebaniler hıh yapcak demek istiyor:D
http://img239.imageshack.us/img239/4083/xvvcxkl5.jpg
-
@ qaMbLer senin gibi 0 çekemedim hacı bende 26 çıktı artık böyle idare edicez
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------:)hehehe beni güldürdün ama gerçek bunlar