folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sex İçin 237 Neden Blundu! :D

Sex İçin 237 Neden Blundu! :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bizde 237 e  gerek yok  tek neden  yeter.

meclismi  kuruoz aq.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    yav en fazla dikkatimi çeken baş ağrısında kurtulanlaın yaptığı. nasıl oluor o. kafa kafayamı giirolar nese. benim başım çok ağrıor. yardım edecek kimse yok mi ? :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    yalanda değil hani, elimiz baya yoruluyor ;)
    -----------------------------
    Abi kas yapıoz işte daa ne istion .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    bi de skor arttirmak icin demisler daha ceza sahasindan cikamadim ne skoru:) ayrica harbiden yaf el baya yoruluo ama kas yaptigida bi gercek:) bi ara bnde gozle gorulur derecede iki elimin arasinda fark vardi yani:)

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    aslında çoğu batılı sex i bir ihtiyac olarak görüor. nednedir bilmem ama. enteresan. bizde yav sexe ihtşiyacım var azcık yardım et deseler ne lur ?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    sex güzeldir hele bide karşılıklı pozitif bi durum varsa tadından yenmez (karıya gidip para verme durumunda bu pozitif olay yoktur bilesiniz), sevişin skişmeyin, siz istediinizde olmasın, beraber isteyinki amacına uygun olsun çünkü sex tek kişiyle olmuyo biliyonuz, hadi selametle :D

all this pain is an illusion...
Toplam Hit: 4926 Toplam Mesaj: 27