Gündem - Güncel Konular
Seyfülislam Kaddafi : Libya'yı İtalyanlara Veya Türklere Bırakmayacağız" Dedi.
Seyfülislam Kaddafi : Libya'yı İtalyanlara Veya Türklere Bırakmayacağız" Dedi.
-
ne orgazmlar dönmüş topicte :D
-
kabus bunu yazdı:
-----------------------------
İlluminati sensin aga sen çözemezsen kimse çözemez olayı..
-----------------------------Senin bildiğin illuminati ile gerçek illuminatinin uzaktan yakından hiç bi alakası yok sadece isim çalıntısı o kadar...
-
biz ne alaka lan :F
-
tipine çamaşır suyu döktüğümün herifi. tipe bak :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
3Dxsolid bunu yazdı:
arkadaşlar yeni bir ülke kuruluyorsa orada mutlaka bir Türk vardır... sanırım o yüxden korkuları
-----------------------------yanilmiyorsam lozandaydi ismet inonu soylemisti. "yeni bir dunya kurulur ve bizde yerimizi aliriz"
haci dedigine inanmak isterim ama malesef o gucte bir ulke degiliz. daha kendi icimizdeki sorunlari halledememisiz.
(not: guclu ulke degiliz dememin sebebini anlamak icin cumhuriyetin kurulusu doneminde birlesmis milletlere nasil uye oldugumuzu arastirirsaniz demek istedigimi anlayabilirsiniz.)
-----------------------------forumda eski bir konu vardı.lozanda i.inönü 'bi 90 yıl daha kazandık' demiş.bunu sen mi yazmıştın foruma?çok aradım bulamadım.
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
3Dxsolid bunu yazdı:
arkadaşlar yeni bir ülke kuruluyorsa orada mutlaka bir Türk vardır... sanırım o yüxden korkuları
-----------------------------yanilmiyorsam lozandaydi ismet inonu soylemisti. "yeni bir dunya kurulur ve bizde yerimizi aliriz"
haci dedigine inanmak isterim ama malesef o gucte bir ulke degiliz. daha kendi icimizdeki sorunlari halledememisiz.
(not: guclu ulke degiliz dememin sebebini anlamak icin cumhuriyetin kurulusu doneminde birlesmis milletlere nasil uye oldugumuzu arastirirsaniz demek istedigimi anlayabilirsiniz.)
-----------------------------forumda eski bir konu vardı.lozanda i.inönü 'bi 90 yıl daha kazandık' demiş.bunu sen mi yazmıştın foruma?çok aradım bulamadım.
Hoca maşallah sende bazı şeyleri iyi belliyon beyninde :) Geçen benim müzik arşivini ben bile unutmuştum hatırlattın bana :)
-
obie bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------hayir haci ben yazmadim (yani en azindan hatirlamiyorum oyle bisi.)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
kabus bunu yazdı:
-----------------------------Senin bildiğin illuminati ile gerçek illuminatinin uzaktan yakından hiç bi alakası yok sadece isim çalıntısı o kadar...
-----------------------------onun içinmi herşeyi gören gözü piramid içine alan sembolü kullanıyorsun. Anlamını bilmiyor değiliz..
-
kabus bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
kabus bunu yazdı:
-----------------------------onun içinmi herşeyi gören gözü piramid içine alan sembolü kullanıyorsun. Anlamını bilmiyor değiliz..
-----------------------------Demekki bilmiyormuşsun :)
Bunun tartışmasını yapmayacam baya bi çok kez bu konuyu açıkladım.. dj_doom un konularına bakarsan anlarsın..
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
tipine çamaşır suyu döktüğümün herifi. tipe bak :D
-----------------------------tipe bak anası babası çok guraşmış herlade yapmak için