Seyrettiğiniz Ve Beğendiğiniz En Son Çıkan Filmler
-
Slumdog Millionaire, Felon (Mahkum) 2008 son zmnlarda izledigim guzel diyebilecegim ve eski sayilmayacak filmler, izlemediysen tawsiyemdir.
-
Yıl 2023.Devletler ortaklaşa bir projenin pilot uygulamasını Rusyanın Novaya Zemlya adında ki ıssız,kutuba yakın bir adasında gerçekleştirmek üzere seçilen 200 mahkûmu serbestce,yanlarına bırakılan ve bititğinde tekrar haberdar etmeleri için denizin biraz açığında ki uydu haberleşme sistemi ile kendi başlarına bırakır.200 mahkûm,zaman ile güçlü/güçsüz diyerek sınıflara ayrılır ve ilkel içgüdüler ile bir yaşam başlar.İnsan yemek,baltalı bıçaklı sert kavgalar ile bezeli bir hikâye.İnsan doğası ile ilgili güzel bir filmdir.
2008 Rus yapımıdır,adı Novaya Zemlya-Terra Nova
-
Transformers: Yenilenlerin İntikamı Geçen hafta gittim harika bi film. Görsel olarak sinemanın doruk noktasıı. Belki bi baş yapıt olmaya bilir ama muhteşem bi filmdi
-
Güneşi Gördüm ;)
-
Slumdog, Wolverine biraz daha geri gidersek Prestige ve Illusionist...
Yeni diyince aklıma pek bişi gelmedi yaw :S Sinema piyasası çok iyi değil şu dönemde..
Bu cuma ice age geliyo :D
-
eski filmlerden söylediklerinizin nerdeyse hepsini izledim :)
-
Gran Torino, Watchmen, Batman Begins, Batman the dark knight (kesin izlemişindir betmenleri)
Biraz eskidir Apocalypse now redux
-
Türk Filmlerinden yanayım çünkü çok güzel yapıtlar çıkıyor ortaya son zamanlarda.
"Ulak" bunlardan birisi ve mutlaka öneririm.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Vizontele
Vizontele Tuuba
edit:en son çıkan demişsin bunlar eski biraz :| izlemiş olma ihtimalin de var
-----------------------------kesinlikle izledim :D
-----------------------------ve bok gibiydi :D