Seyyah Çelebi - Kendi Çapında Gezgin -
-
Hacılar selam, ticari amaçlı siteler açmaktan gına geldi, artık amme hizmetine girdim,
Kendi çapımda gidebildiğim yerleri bol ve orjinal fotolarla süsleyip anlatmaya başladım.Bursalıyım ve bugun 8 tane yer gezdim, türbeler camiler tarihi yerler
olmak üzere ne kadar tarihi kültür müze gibi yer varsa hepsini fotolayıp yayınlamayı düşünüyorum.
Site hakkında görüşlerinizi almak istiyorum,
Eksiklikler
#Tema (temayı değiştirecegim bir tane tema var süper ya ben alıcam yada warezini bekliyecem)
#Yazılar az( bu yazıyı ve fotoları eklemem 2 saatimi aldı, emek vererek yapmak istiyorum.)
Başka eksikler varsa söylerseniz mutlu olurum,
Eğer sizde benim yzdıgım tarzda tanıtımlar yapmak isterseniz kabulumdür.
Örnek yazım.
http://www.seyyahcelebi.com/sultan-yildirim-bayezid-turbesi.html
-
Üni'deki ingilizce hocam'ın bloğu: http://gezistan.blogspot.com/
O da senin tarzında, gezdiği yerleri yazıyor. Fakat o hazırlarken, maliyet, yolculuk vb şeyleri de belirtiyor.. Gezmek isteyen insanlar açısından iyi olabilir bunlar :)
-
Dediğin gibi nasıl gidilir kaça malolur gibi şeyleri bende koyacaktım, unutmuşum, bir an önce siteyi yayına sokayım dedim, ben şimdi kendi ilimi gezicem tanıtıcam, daha sonra acılıcam tüm ülkeye, zaten bi pazar günlerim boş, onuda hem aktivite hemde böyle yayınlayarak değerlendireceğim.öneri için eyvallah.
-
çok güzel düşünce umarım çok keyif alırsın
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
çok güzel düşünce umarım çok keyif alırsın
-----------------------------hacım keyif alıyorumda, resimleri yüklemek zor oluyor, 4000x3000 resimler var, ben cekıyorum, yazıyrum 1mb baglantım var, upload yapınca hız daha da düşüyor,
ama güzel yani, ilerleyen zamanlarda, forum kurucam, benim gibi gezmeyi sevenlerle, hep yeni yerler görmek ,hemde yemek içmek muhabbet falan bu tarz şeyler
planlıyorum, tabi daha cok doldurmam gerek , bursadan 30-40 tane yer cıkarırım sehir merkezinden buda beni yaza kadar idare eder, sonrası allah kerim :)
-
site istediğin gibi olursa özellikle bi yere gitmeden önce orayı netten araştıran kişilerin ya da ödewi olan öğrencilerin çok sık girceği bi yer haline gelir gibime gelio
-
irwa bunu yazdı:
site istediğin gibi olursa özellikle bi yere gitmeden önce orayı netten araştıran kişilerin ya da ödewi olan öğrencilerin çok sık girceği bi yer haline gelir gibime gelio
-----------------------------Nette hep çalıntı yada rewrite bilgiler var, hem ben gezmiş oluyorum, hemde tanıtıyorum, turizme katkı :)
Ama kararlıyım, bu işten vazgeçmicem, bir kerede bi amme hizmeti sunalım :)
-
syklops bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Nette hep çalıntı yada rewrite bilgiler var, hem ben gezmiş oluyorum, hemde tanıtıyorum, turizme katkı :)
Ama kararlıyım, bu işten vazgeçmicem, bir kerede bi amme hizmeti sunalım :)
-----------------------------tüm desteğimiz seninle hocam ,)
-
çok güzel bir girişim bravo
-
ben beğendim,takip edeceğim hocam.gönlünce olsun :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
ben beğendim,takip edeceğim hocam.gönlünce olsun :)
-----------------------------teşekkur ederim hacım, anlatımlada suanlık tam doyurucu bilgi yok, zamanla hem orjınal hem enteresan hıkayeler, hemde güzel fotolarla siteyi dolduracagım, diğer
iş güçler var, ancak akşamları bişeyler yaparsak işte...
eyvallah güzel dileklerin için