Seyyah Projesi [14-24 Yaş Arası Herkes İçin]
-
gsb baya aktif helal olsun
-
açılmadı site
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------açılmadı site
-----------------------------+++
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------kız erkek niye ayrı yav
-----------------------------ayıptır günahtır mahremdir :D
-----------------------------estağfirullah :D
-
hakkaten keşke öyle ayrı olmasaymış bu açıdan tuhaf görünüyor nese başvurduk bakalım
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------oha ciddi mi bu amk nasıl iş :D bende kızla gitmeyi düşünmüştüm
-----------------------------Program yatılı 4 günlük falan.. Muhtemelen ondandır :)
-----------------------------
Yok hocam yatılı olduğundan değil. :)
Geçen sene Çanakkale'ye ondan önceki sene Antalya'ya ve Kayseri'ye ondan önceki sene de Aydın'a gitmiştim ben GSB ile ve hepsi birer haftalık yatılı kamplardı. Hiç birisi de ayrı değildi. Bu seneden itibaren ayrı yapılmaya başlandı. -
başvurdum amk :D olursa olur olmazsa olmaz
-
maxxis39 bunu yazdı:
-----------------------------NmC bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------oha ciddi mi bu amk nasıl iş :D bende kızla gitmeyi düşünmüştüm
-----------------------------Program yatılı 4 günlük falan.. Muhtemelen ondandır :)
-----------------------------
Yok hocam yatılı olduğundan değil. :)
Geçen sene Çanakkale'ye ondan önceki sene Antalya'ya ve Kayseri'ye ondan önceki sene de Aydın'a gitmiştim ben GSB ile ve hepsi birer haftalık yatılı kamplardı. Hiç birisi de ayrı değildi. Bu seneden itibaren ayrı yapılmaya başlandı.
-----------------------------Aynen doğru söylüyor arkadaş.. nokta denilen gönüllü görevliler eşliğinde gidiliyor, ben ığdır noktasıydım ünv başlayınca bıraktım.. çok gezmişliğim var süper eğlenceli olur hayatınızda unutamayacağınız derecede ama artık bi cacık olmaz sağolsun ayırdılar bu sene.. tüm projelerde kız erkek ayrı
-
Guzel bi etkinlik yegenlere tavsıye etmeli.
-
30 agustos - 2 eylül izmirdeyim beyler :D gelen varsa o tarihte izmire haber edin.