Seyyah Projesine Katılan Varmı (Ücretsiz)
-
genclik treni cikmiyor amk ne guzel balkanlari gezicektik.
-
yıllar yıllar önce kaç sene hatırlamıyorum o kadar eski yani :) genç gezgincinin dünya turu diye bir şey hazırlamıştık, site ona benzemiş.
-
HeYeT bunu yazdıSharp bunu yazdı
kız erkek ayrı gezi mi olur
olmaz mı :)
Hocam Çanakkaleye götürdüler endüstri falan da vardı kız erkek karışık orospu çocukları kızlara asıldı benim kız arkadaşım falan da vardı ben görmedim ama yani güvenliğini alamıyorlar gece çadırlar sıkıntı. Üstelik ÇANAKKALE gibi bir ruha giderken bile anasını siktiğimin ırz düşmanları karıya kıza bakabilmek için yapmadıkları kalmamış
Tabiki kız erkek ayrı olacak. Bunun dinle alakası yok kimse kusura bakmasın da heri topu 2-3 gün gezi olacak diye kimsenin namusu değersiz olamaz. Bunun haremlik selamlıkla alakası yok yani.
-
kız erkek ayrı olması konusunda benden bir kaç birşey yazayım.
gezi hakkında çok memnundum olumsuz durumlar oldumu oldu elemanın bir tanesi sürekli uyuzluk yapıp küfürlü konuşuyordu liderleri dinlemeyen arkasından küfür eden buraya niye gitmiyoruz şuraya ben gitmem diyen elemanlarda vardı kızlara ıslık çalan bile çıkıyordu otobüste bayan hostes olmasına rağmen iğrenç fıkralar analtanlarda oldu gezinin amacına uygun geçmesi için böyle bir ayrım bence gereklidir. kimse yobazlık mevzusuna girmesin alakası yok olayla.
sen belki o düşüncede olmayabilir kızlara saygılı yaklaşıp rahatsızlık vermeyebilirsin ama herkes sen değil arkadaşım.
-
Huerfanos bunu yazdı
bana çıktı, gezdik çok güzeldi.
-
rebellisch bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
balkanlar mı ?
-
HeYeT bunu yazdırebellisch bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
balkanlar mı ?
evet