Sezer, Giderken 2 Makam Aracı Götürdü
-
adamın afettiği pkk lı koministler yeter..neymiş cebinden ödüyormüş..nah ödüyor...
devlet düşmanlarını affeden bir adam...öbür tarafta ona yedirirler...
-
başkaları kepçeyle götürüyor devletin mallarınıda hiçkimsenin gıkını çıkardığı yok adam 2 makam aracaı götürmüş diyorlar onun haberini yapıyorlar götürdüysede iyi olmuş helali hoş olsun sonuna kadar hak ediyor o araçları
-
medya da suç kardeşim. bizim satılmış medyamız buzağının altında inek arıyor naparsın :? sezerin hakkıdır alabilir.
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------bay veto... veto ettiği yasalardan dolayı demokrasi sürecini sekteye uğrattığnı düşünüyorum... (cevp verene karşılık yok hiç
beklemeyin müridler :D)
-----------------------------
Demokrasi mi?! Demokrasi Atamızın bize armağan ettiği şey dimi demokrasi?Aynı şeyden mi bahsediyoruz?Atamızın önderliğinde yüzbinlerce atamızın öldüğü şey dimi veto ettiği demokrasi?Demokrasiler birbirine karıştı.Amerikanın ırağa kazandırmak için savaştığı şeyde demokrasi(!),necdet sezerin veto ettiiği şeyler de demokrasi(!),Atamızın bize armağını da demokrasi...Olamaz yani ya atamızın savunduğu uğruna savaştığı şeyin adı demokrasi değil yada Demokrasinin anlmını bilmiyoruz.Saçmalamayın lütfen ne demokrasisi ne süreci akp döneminde. -
yorumları okumadım. Yani son duruma göre ileti göndermiyorum ilk mesaja binaen yazacam.
Sezer götürdü sezer getirdi şunu yaptı bunu yaptı filan diye uzatmaya hiç gerek yok.
Her zman dedim ki kimsenin davulunu dövmem doğru olarak neyi görüyorsam onu konuşurum.
Sezeri bitim kadar sevmem hatta nefret ederim. Bir insan bukadar kopuk olamaz.
Ama 2 makam aracı 16 personel götürmüş az bile derim. Zira koskoca türkiye cumhuriyeti reisi idi.
2 değil 12 araba 16 değil 116 adam götürse ses edersem namerdim. Çünkü hakkıdır.
Sonra köşke yapılan onarım şu bu sorun olmuş sanırım. 30 trilyon gibi bir laf çıkmış ortada dönüyor. 30 trilyona 3 tane köşk yapılır.
inşaat piyasası içindeyim abartılı bir rakam veriyorum bende. 3 değil 10 tane köşk yaparım o paraya bırakın resstorasyonu.
Orası ne abdullah gülün kişisel malı ne hayrünnisa gülün. Orası türkiye cumhuriyetinin yüzüdür. Onarılmasıda elzemdir.
3 m dolarda gittiyse bu para ödenecek kardeşim hakkıdır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yaw tuğrul baba bukadar güzel yazılabilr ancak helal olsun ağzına yüreğine sağlık ( edit için kusura bakma )
-
zinar3535 bunu yazdı:
-----------------------------kötülemek gibi olmasın ama A.N.Sezer prayı hazineye bıraktıda millete faydasımı oldu Ecevite anayasayı fırlattığında çıkan krizde siz türkiyede değilmiydiniz milletin anası ağladı o zaman,enteresan bir savunma taktiğine geçmişsiniz adama araba personel alma hakkı verilmişse alacak gidecek bu kadar basit banada 15 milyar maaş versinler bende gazetemi o makamda kendi cebimden alırdım :) bunlar boş iş ;tadilat dekorasyon mekorasyonda yapılıyosa herhalde gül ve eşi onları sırtlayıp götürecek değil ya oda iki araba alacak 10 15 tane eleman sonra gelicez burda yazıcaz gül arabayı aldı şöle etti böle etti boşa kürek sallamaktır bizim yaptığımız
Yahu gülüyorum böyle mesajlara, arkadaşlar bence biraz araştırın. Anayasa kitabının fırlatılması o işin sadece biberi olmuştur. Yani sadece o kitap fırlatmadan dolayı gerçekleşmedi. O zaman Türkiye'nin kasasında bir Fenerbahçeli oyuncuyu satın alacak parası yoktu. Bunu da bir yerlere not alın. Hatta yabancı borsalarda önceden böyle birşey olacağı da biliniyordu. Hiç mi Kürtler Vadisi :D izlemediniz, orada bile anlattılar. -
Ahmet Nejdet sezerin götürdüklerini eleştiren arkadaşlara sesleniyorum Lan hipneler a.q siz cumhurbaşkanı olsanız memleketin yarısını götürürsünüz bea az götürmüş ben olsam 8 tame alırdım la siz çokmu doğrusunuz gelelim Tayyibin kadrolaşma meselesine şim olacak işmi iş yapacaksınız kendi adamınız kadronuz olmdan öle şey olmaz tabii koyacak varmı kadrolşam yapmayan ? yok olamaz kuralı bu bu işin
Gemi meslesi de ayyula çıktı bişeyde ben söliide rahatlayayım Bem cumhurbaşkanı yada Başbakan olsam oğluma fırkateyn alırım siz olsanız Atlantik okyanusunu cukka edersiniz yapmam diyen varsa görem de alınını karışlayam
-
ontedi bunu yazdı:
zinar3535 bunu yazdı:
-----------------------------kötülemek gibi olmasın ama A.N.Sezer prayı hazineye bıraktıda millete faydasımı oldu Ecevite anayasayı fırlattığında çıkan krizde siz türkiyede değilmiydiniz milletin anası ağladı o zaman,enteresan bir savunma taktiğine geçmişsiniz adama araba personel alma hakkı verilmişse alacak gidecek bu kadar basit banada 15 milyar maaş versinler bende gazetemi o makamda kendi cebimden alırdım :) bunlar boş iş ;tadilat dekorasyon mekorasyonda yapılıyosa herhalde gül ve eşi onları sırtlayıp götürecek değil ya oda iki araba alacak 10 15 tane eleman sonra gelicez burda yazıcaz gül arabayı aldı şöle etti böle etti boşa kürek sallamaktır bizim yaptığımız
Yahu gülüyorum böyle mesajlara, arkadaşlar bence biraz araştırın. Anayasa kitabının fırlatılması o işin sadece biberi olmuştur. Yani sadece o kitap fırlatmadan dolayı gerçekleşmedi. O zaman Türkiye'nin kasasında bir Fenerbahçeli oyuncuyu satın alacak parası yoktu. Bunu da bir yerlere not alın. Hatta yabancı borsalarda önceden böyle birşey olacağı da biliniyordu. Hiç mi Kürtler Vadisi :D izlemediniz, orada bile anlattılar.
genelde o dizilerde başlarken yazarki gerçekle hiç bir ilgisi yoktur tamamen hayal ürünüdür diye ne kadar elzem bi durumdaymışız keşke o zaman sezerin kasaya bırakacağı parayı kullansalarmış demek fb futbolcusu alacak parası yoktu he :D güzel kardeşim yorumumun tamamını okuman dileğiyle gerçek yaşamı dizilerden ayırt et biraz -
16 Köşk Personelini Götünemi Sokacak? 1 Araba Neresine Yetmiyordu Amk? Amk Devletin Malını Peşinden Getirmiş Vayy Amk. Hadi Bu Getirmiş Diğer İbneler Niye Getirmiş? Abdullah Gül getirirse onunda taaa amk
-
Emrow bunu yazdı:
rene hoca %100 doğru söylemektedir.Ahmet Necdet Sezer markete kendisi gidip cebinden ödüyordu bildiğim kadarıyla...
Amk herkes hakkında peşlerinden neler diyorlar eyyy gidi.!