folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sezer"İn Affettiği Terörist Çatışmada

Sezer"İn Affettiği Terörist Çatışmada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Sezerin%20affettiği%20terörist%20çatışmada
    Türk Silahlı Kuvvetleri, son iki gün içinde 7 güvenlik görevlisini şehit olduğu, Bingöl, Tunceli ve Şırnak'ta büyük çaplı bir operasyon başlattı. Hava destekli sürdürülen operasyonlarda PKK'lı teröristlerle sıcak temasın sağlandığı Pülümür'de 3 terörist öldürüldü. 

Tunceli'nin Hozat İlçesi kırsal kesiminde de dün güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2'si kadın DHKP-C'li 4 terörist ölü ele geçirildi. Güvenlik güçleri sürdürdükleri operasyonda örgütün sözde silahlı kanat sorumlusu olan Cengizhan Pilav’ı sağ olarak ele geçirildi. Pilav'ın 2002 yılında cezaevinde ölüm orucu eylemi sırasında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından affedildiği öğrenildi. Pilav'ın aftan sonra Yunanistan'a kaçtığı ve burada eğitim aldıktan sonra geçen yıl 6 teröristle birlikte Tunceli kırsal kesimine geldiği belirtildi. Gözaltına alınan Pilav’ın sorgusunun sürdürülüyor.

CUDİ VE GABAR’DA OPERASYON

Şırnak'ta 3 güvenlik görevlisini şehit olduğu Cudi, Gabar, Besta dağları ve Bestler- Dereler Bölgesi'nde hava destekli ve köy korucularının da katıldığı operasyon sürdürülüyor. Şırnak Tümen Komutanlığı'na bağlı 2 tugay ile komandoların katıldığı operasyonlarda Besta Dağı'nın Yeditepe mevkiinde teröristlerle ‘sıcak temas' sağlandığı ve çatışmaları sürdüğü belirtildi. Bu sabah saatlerinde bölgeye 10 helikopterle komandoların indirilirken operasyona binlerce askerin katıldığı belirtildi.

kaynak haber7 com 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

burası Türkiye :/

diycek biseyim yok

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    a.q onların ben
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    o da güzel o da güzel

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek

la bn bu sezerin aq  ne beklion aq baska türlü yıkmayı beceremezler türk devletini anca icten çökertmeye calısırlar böle aq

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek
    kim kimin a.q. anlamadım :D

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sırf sezeri karalamak amacıyla akpci zihniyetin hazırladığı bir haber.Sezeri geçtik peki rahşanın affettiklerinden akpnin çıkarttığı eve dönüş yasasından zarar görenler ne olacak?

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    havada ban kokusu var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    şuçlanan kişi belli, haberin kaynağı belli. e bunlar ortadayken bu haberin gerçekliğine bile inanmak zor bence.sadece bir karalama başlatmak için yapılmış...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Arkadaslar Savaş Kapıda Haberiniz Olsun Özellikle Barzani İti'nin Yaptıgı Hayal Mahsul'i Acıklamalarından Sonra MGK Erken Toplantı Kararı Aldı. Bilirsiniz MGK TiyyyiP Muptezeli gibi Tükürdügünü Yalamaz! Adam Mına Kor VaLLa.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Danışıklı dövüş, işine gelen işine geldiğini yazıp çiziyo ve buna göre politka uyguluyo, içişlerine başka ülklere dolaylı veya direk karışıyor, yani biz kendimize yeteriz demek yerine hala bööle yok şöle oldu yok böle oldu demekle yetiniyoz...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 3063 Toplam Mesaj: 15