SGK Borcunuz
-
İşsiz adamdan bile para mı alınıyor vay mantığına sokayım. Adam iş bulsa çalışır zaten.
-
ReyiZ bunu yazdı
http://www.aktifhaber.com/kiralik-isci-duzenlemesi-meclise-geliyor-871527h.htm
böyle bişe çıktı haberde gördüm kısa ali tezel konuşuyordu
Avrupa tarzi ajans olayi bu..gider ajansa yazilirsin ajans sana is bulur uzerinden pay Alir patron ajansa ajans sana odeme yapar
-
ya faiz falan gelmiyor sanıyordum da sanırım geçiriyorlar faizi.. geçen baktım 890 lardaydı şimdi 943 olmuş. 36 tl artsa bile fazla oluyor. başlayacam bunların sigortasına ya.. boşu boşuna borçlandırıyor. istemiyorum kimsenin sigortasını.. yurtdışında da sigrorta zorunlu ama bu şekilde değil. bırakın ben farklı yollarla halledeceğim ama geliyor da geliyor borç.. yurtdışındayken adresimi yurtdışı olarak gösterseydim bu kadar büyümezdi mebla, bilmiyordum ki ..
-
Ben öğrenciyim, daha bu sene evrakları vermedim 89 küsür birşey birikmiş, onu ödemek zorunda mıyım ?
-
lan 240,40 tl borcum çıktı öğrenciyim ben peder üzerinden her yıl güncelliyorum ne borcu bu?
-
heza bunu yazdı
lan 240,40 tl borcum çıktı öğrenciyim ben peder üzerinden her yıl güncelliyorum ne borcu bu?
ben askere gittim gitmeden önce sgkya belge götürdüm askere gidiyom diye. ben askerdeyken eve kağıt gelmiş askerdeyim borçlandırıyolar daha sen düşün. tekrar belge götürüp zor sildirdik.
-
Prometheus bunu yazdıheza bunu yazdı
ben askere gittim gitmeden önce sgkya belge götürdüm askere gidiyom diye. ben askerdeyken eve kağıt gelmiş askerdeyim borçlandırıyolar daha sen düşün. tekrar belge götürüp zor sildirdik.
her yıl eylülde öğrenci belgesi veriyorum sgk ya emekli sandığı üzerinden benimde sigorta da yapılıyor niye çıktı bu borç offf her yıl uğraştırmaktan zevk alıyor bunlar, sanki isteseler ben öğrenci miyim değil miyim öğrenemiyorlar.Daha geçen yıl bütün sgk yı birbirine kattım artist memurun keyfi uygulamalarından sanki ben yüzlerini görmeye hayranım.Olaylar olaylarrr
-
Prometheus bunu yazdıheza bunu yazdı
senin mesajı görünce dank etti şimdi borcum yok ama askerden dönene kadar borç çıkarmasınlar ... yüksek lisansı dondurup askere gidiyorumda ... askere gidildiğine dair nasıl bi belge götürmek gerekiyor dilekçemi yada askerlik şubesinden alınıcak bi belge felanmı ?
-
Serdarr bunu yazdıPrometheus bunu yazdıheza bunu yazdı
senin mesajı görünce dank etti şimdi borcum yok ama askerden dönene kadar borç çıkarmasınlar ... yüksek lisansı dondurup askere gidiyorumda ... askere gidildiğine dair nasıl bi belge götürmek gerekiyor dilekçemi yada askerlik şubesinden alınıcak bi belge felanmı ?
askerlik şubesinden alıyon. şu tarihte askere gidecek gibisinden. onu sgkya götürüyon. onlar tamam diyolar ama sonra bana olduğu gibi bişey olabiliyor. sonra tekrar bi belge alıp götürüyon, askerdeyken yazdıkları borcu siliyolar.
-
Prometheus bunu yazdıSerdarr bunu yazdıPrometheus bunu yazdıheza bunu yazdı
askerlik şubesinden alıyon. şu tarihte askere gidecek gibisinden. onu sgkya götürüyon. onlar tamam diyolar ama sonra bana olduğu gibi bişey olabiliyor. sonra tekrar bi belge alıp götürüyon, askerdeyken yazdıkları borcu siliyolar.
tmmdır hocam teşekkür ettim ...