SGK Borcunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

İşsiz adamdan bile para mı alınıyor vay mantığına sokayım. Adam iş bulsa çalışır zaten.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı

http://www.aktifhaber.com/kiralik-isci-duzenlemesi-meclise-geliyor-871527h.htm

böyle bişe çıktı haberde gördüm kısa ali tezel konuşuyordu

Avrupa tarzi ajans olayi bu..gider ajansa yazilirsin ajans sana is bulur uzerinden pay Alir patron ajansa ajans sana odeme yapar

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ya faiz falan gelmiyor sanıyordum da sanırım geçiriyorlar faizi.. geçen baktım 890 lardaydı şimdi 943 olmuş. 36 tl artsa bile fazla oluyor. başlayacam bunların sigortasına ya.. boşu boşuna borçlandırıyor. istemiyorum kimsenin sigortasını.. yurtdışında da sigrorta zorunlu ama bu şekilde değil. bırakın ben farklı yollarla halledeceğim ama geliyor da geliyor borç.. yurtdışındayken adresimi yurtdışı olarak gösterseydim bu kadar büyümezdi mebla, bilmiyordum ki ..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Ben öğrenciyim, daha bu sene evrakları vermedim 89 küsür birşey birikmiş, onu ödemek zorunda mıyım ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

lan 240,40 tl borcum çıktı öğrenciyim ben peder üzerinden her yıl güncelliyorum ne borcu bu?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

lan 240,40 tl borcum çıktı öğrenciyim ben peder üzerinden her yıl güncelliyorum ne borcu bu?

ben askere gittim gitmeden önce sgkya belge götürdüm askere gidiyom diye. ben askerdeyken eve kağıt gelmiş askerdeyim borçlandırıyolar daha sen düşün. tekrar belge götürüp zor sildirdik.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    heza bunu yazdı

ben askere gittim gitmeden önce sgkya belge götürdüm askere gidiyom diye. ben askerdeyken eve kağıt gelmiş askerdeyim borçlandırıyolar daha sen düşün. tekrar belge götürüp zor sildirdik.

her yıl eylülde öğrenci belgesi veriyorum sgk ya emekli sandığı üzerinden benimde sigorta da yapılıyor niye çıktı bu borç offf her yıl uğraştırmaktan zevk alıyor bunlar, sanki isteseler ben öğrenci miyim değil miyim öğrenemiyorlar.Daha geçen yıl bütün sgk yı birbirine kattım artist memurun keyfi uygulamalarından sanki ben yüzlerini görmeye hayranım.Olaylar olaylarrr

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    heza bunu yazdı

senin mesajı görünce dank etti şimdi borcum yok ama askerden dönene kadar borç çıkarmasınlar ... yüksek lisansı dondurup askere gidiyorumda ... askere gidildiğine dair nasıl bi belge götürmek gerekiyor dilekçemi yada askerlik şubesinden alınıcak bi belge felanmı ?

valar morghulis ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Serdarr bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    heza bunu yazdı

senin mesajı görünce dank etti şimdi borcum yok ama askerden dönene kadar borç çıkarmasınlar ... yüksek lisansı dondurup askere gidiyorumda ... askere gidildiğine dair nasıl bi belge götürmek gerekiyor dilekçemi yada askerlik şubesinden alınıcak bi belge felanmı ?

askerlik şubesinden alıyon. şu tarihte askere gidecek gibisinden. onu sgkya götürüyon. onlar tamam diyolar ama sonra bana olduğu gibi bişey olabiliyor. sonra tekrar bi belge alıp götürüyon, askerdeyken yazdıkları borcu siliyolar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Serdarr bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    heza bunu yazdı

askerlik şubesinden alıyon. şu tarihte askere gidecek gibisinden. onu sgkya götürüyon. onlar tamam diyolar ama sonra bana olduğu gibi bişey olabiliyor. sonra tekrar bi belge alıp götürüyon, askerdeyken yazdıkları borcu siliyolar.

tmmdır hocam teşekkür ettim ...

valar morghulis ...
Toplam Hit: 6751 Toplam Mesaj: 55