folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SGK GSS Borç Ödeme

SGK GSS Borç Ödeme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    krebs bunu yazdı

arkadaşlar gelir testi yaptırmak gerekiyor da bu süreç nasıl işliyor biri yardımcı olsa çok makbule geccek

bu zımbırtı ilk çıktığı zaman evime devlet tarafından gönderilen tehdit içerikli bir mektup geldi
    mektup şöyle
    işsizlik kapsamında sigortadır bilmem nedir falan filan ee ? en yakın süre içerisinde gelir testi yaptırmak zorundasınız ee ? yaptırmazsanız 3200 tl para cezasına tabii falan filan hasss.... :D

neyse gittim ne yiyorsun ne içiyorsun gelirin ne nerede kalıyorsun bir sürü ahiret sorusu falan
    öbür ay bi baktım 106 tl borç
    o sıra lise yeni bitmişti ve öğrenci değildim
    1 sene boyunca heray 106 tl param ile ayakkabı kutularına büyük katkılar sağladım (benim için iyi para idi)
    ödemesem faize binecek üzerime kayıtlı 96 model eski arabayı elimden alacaklar falan filan korku sardı (alır götürürler)
    o yüzden tıpış tıpış ödedim
    tayyonun taşş..ları sağolsun ne diyeyim
    o yüzden herkes bu konuya dikkat etsin bu zımbırtıya karşı yapacak bişey yok
    ya öğrenci olacaksın yada aylık düzenli sigorta yatıran bi yerde çalışacaksın

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Sgk-Prim-Borcu-200797/

a
    ynı durumdan bende muzdariptim sildirdim. 

ama ölene kadar söveceğim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2802 Toplam Mesaj: 23