Sgk Ya Prim Ödeyecek Misin Öğren
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------01.01.2012 tarihi itibariyle resen tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortası kapsamında olmadığınız tespit edilmiştir. Bugüne kadar gelir testine başvurmamış ve kendi sigortalılığınız ya da bakmakla yükümlü olunan kişi olarak genel sağlık sigortası kapsamına dahil olmamış iseniz; ikamet adresinizin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurmanız gerekmektedir. ne demek la bu?
-----------------------------Usta bende de aynısı yazıyor... Ben Yurtdışındayım konsolosluktan yurtdışındaki ikamet adresimi bildirdim ama sanırım bildirimimi Sosyal Güvenlik kurumuna bildirmemiş olabilirler mi ?
-
TR-SCOPJE bunu yazdı:
-----------------------------Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------01.01.2012 tarihi itibariyle resen tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortası kapsamında olmadığınız tespit edilmiştir. Bugüne kadar gelir testine başvurmamış ve kendi sigortalılığınız ya da bakmakla yükümlü olunan kişi olarak genel sağlık sigortası kapsamına dahil olmamış iseniz; ikamet adresinizin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurmanız gerekmektedir. ne demek la bu?
-----------------------------Usta bende de aynısı yazıyor... Ben Yurtdışındayım konsolosluktan yurtdışındaki ikamet adresimi bildirdim ama sanırım bildirimimi Sosyal Güvenlik kurumuna bildirmemiş olabilirler mi ?
-----------------------------vala bende son gün yaptırmıştım...
dediğin gibi sisteme geçmemiş olabilirler...
-
ben kendim yaptirmiştim pirim ödeyerek
2009-04-17 tarihinde 60/g İsteğe Bağlı Sigortalılar kapsam türü ile resen tescil işleminiz yapılmıştır. -
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------ben kendim yaptirmiştim pirim ödeyerek
2009-04-17 tarihinde 60/g İsteğe Bağlı Sigortalılar kapsam türü ile resen tescil işleminiz yapılmıştır.
-----------------------------haci bende de bundan yazıyor ne demek ki?
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------GSS Sorgulamada bende de aynısını yazıyor.
Öğrenci olduğum için babamdan sigortam devam ediyor,
birde Tescil Kayıt Tespitinde 4A gözüküyor bu iyi mi kötü mü?Sorabileceğimiz neresi var acaba?
-
GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır.
Bu ne demek?
-

-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır.
Bu ne demek?
-----------------------------aynennn .. bu ne demek bilen söylesinn
-
ulaslaslas bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
-----------------------------GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır.
Bu ne demek?
-----------------------------siz gidip dilekçe verdiniz ve sizi mülakata çağırdılar, tv niz kaç senelik taksitlemi aldınız peşin mi? ne sıklıkla et süt tüketiyosunuz? gibi saçma sapan sorular sordular mı?
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------ulaslaslas bunu yazdı:
-----------------------------diamonique bunu yazdı:
Bu ne demek?
-----------------------------siz gidip dilekçe verdiniz ve sizi mülakata çağırdılar, tv niz kaç senelik taksitlemi aldınız peşin mi? ne sıklıkla et süt tüketiyosunuz? gibi saçma sapan sorular sordular mı?
-----------------------------yok öyle bişi olmadı. ama 6 haftalık geçici bi işte çalışıorum 4a çalışanıyım. ?