SGK‘Ya Olan Borcunuzu Öğrenin
-
- GSS Uygulaması kapsamında tescil kaydınız bulunamamıştır.
-
benimkini hesaplayamıyor.. dönüp duruyor aq
-
DrKeworks bunu yazdı
benimkini hesaplayamıyor.. dönüp duruyor aq
Kabaran var sana kanka :D
-
ne biçim site la bu. a.k herseferinde hata veriyor dünde baktım yine hata veriyordu.
siz nasıl bakıyorsunuz.
-
an itibari ile borcum 100 tl daha arttı iteeliyorlar
-
1051,56 Lira GSS borcum çıktı? Harbi mi amk?
-
Caliber bunu yazdı
1051,56 Lira GSS borcum çıktı? Harbi mi amk?
aynısından bende var amk :S o değilde işime yarıyacak özellikleri var :) bağkur ödemesini burdan yaparım artık :D
-
HoLyCat bunu yazdı
Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Hata Detayı: (14604): İŞLEMİNİZ BAŞARISIZaynen. bir de ESGM sitesine bakayım dedim şöyle bir hata veriyor o da GSS Tescil sorgulama da
01.01.2012 tarihi itibariyle resen tescil işleminiz yapılmıştır. Genel sağlık sigortası kapsamında olmadığınız tespit edilmiştir. Bugüne kadar gelir testine başvurmamış ve kendi sigortalılığınız ya da bakmakla yükümlü olunan kişi olarak genel sağlık sigortası kapsamına dahil olmamış iseniz; ikamet adresinizin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurmanız gerekmektedir. SGK'ya başvuru yolu göründü herhalde. gelir testi için başvurmuştum halbuki öğrenciyim diye
sokayım bu devletin işlerine :)
-
Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı.
-
237tl cıktı da aklımda şöyle bişey var ben parttime çalışıyorum ondan sebep çıktı bu para bana peki ben bunu ödemesem de full time sigortalıdan farkım olan prim farkını ödesem daha mantıklı değil mi? mesela bu konuda bilgisi olan var mıdır? yapılabilir mi bu prim farkı ödemesi?