Shaban Interactive Logo (Yeni Logom)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------
yanak bunu yazdı:
Çıkartıldıda hocam sağ taraf çok parlak duruyo sol tarafsa karanlıkta kalmış yok gibi duruyo kanat uçları.Işığı biraz daha soldan versen veya ortalasan..
onu bilerek yaptim hocam :D video animasyonu bitince daha iyi anliycaksin ;)
Desene hocam animasyon diye :D Pörtlek gözle inceliyom iki saattir :) -
S harfi gözün yerinde olsaydı,
Arkada siyah boşluk olacagına amblemin arkasında dünya olsaydı büyük olarak daha güzel olurdu bence gardaş
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------S harfi gözün yerinde olsaydı,
Arkada siyah boşluk olacagına amblemin arkasında dünya olsaydı büyük olarak daha güzel olurdu bence gardaş
gardas onu da denerim :D bana fikir verin :D oneri istiyorum :D -

Paint le basit anlamda kafamdakini canlandırmaya calisdim :) Sendeki programlarla bunun 100 misli güzelini yaparsın.
-
Knightkib bunu yazdı:
Paint le basit anlamda kafamdakini canlandırmaya calisdim :) Sendeki programlarla bunun 100 misli güzelini yaparsın.
anladim demek istedigini ;) dunya degil de marsi kulansam nasil olur acaba :D :P :D -
ikisini de dene, begendigini kullan
-

andırdı hocam bana biraz , eger renkleri kaldırırsan daha kötü oluyor yeni nesil herşey renkli renkli olacakki ilgi çekecek gayet güzel olmuş ama o göz ü pek begenemdim
-
İlki daha güzel geliyor, Yani renkli versiyon olan... Dünyanın ortasındaki siyah dalga ne ise benim dikkatimi dağıtıyor. Özellikle koyduysan bilmiyorum. Hoş duruyor ilk haliyle, az oynama yaparsan mükemmele yaklaşır herhalde :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
İlki daha güzel geliyor, Yani renkli versiyon olan... Dünyanın ortasındaki siyah dalga ne ise benim dikkatimi dağıtıyor. Özellikle koyduysan bilmiyorum. Hoş duruyor ilk haliyle, az oynama yaparsan mükemmele yaklaşır herhalde :)
hocam o goz bebegi :D uzerinde ugrasiyorum hala :D -
Ben de ilk öyle bi şey mi acaba dedim ama arka planda dünya var alakası yoktur dedim.
Daha çok Baykuş ya da Yarasa'ya benzetip acaba bir şeyi mi temsil ediyor diye düşündüm. Fantezi yapmışım :)))