Shaban Interactive Pro. Logo Animasyonu
-
CaNeR1907 bunu yazdı:
-----------------------------o ortadaki "S"nin arkasındaki mor şeyi sevmedim. =)
-----------------------------
hocam o mor sey Tac Chakrasidir :) Enerji akisini temsil eder :D oyuzden koydum :D -
Hocam bişey diyicem ama yanlış anlama , çok basit olmamış mı ? Ben bile yaparım bunu senden beklemediğim bi animasyon
-
nidafilm bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bişey diyicem ama yanlış anlama , çok basit olmamış mı ? Ben bile yaparım bunu senden beklemediğim bi animasyon
:D hocam cikisi 46 saat surmus bir render bu. oradaki isigi tutturmak zaten basli basina bir sorun. muthis bir animasyondu bu. parcalarda isikli gecisler ve olusum effektleri, particlellar verdi. fakat render alirken hapsini kapatmak zorunda kaldim. cunku actigimda sadece isik ve golge hesaplamasi 4 gun suruyor. bir de renderi var. en az 1 haftada cikardi video :) -
Dj_DooM3 bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
Hocam bişey diyicem ama yanlış anlama , çok basit olmamış mı ? Ben bile yaparım bunu senden beklemediğim bi animasyon
:D hocam cikisi 46 saat surmus bir render bu. oradaki isigi tutturmak zaten basli basina bir sorun. muthis bir animasyondu bu. parcalarda isikli gecisler ve olusum effektleri, particlellar verdi. fakat render alirken hapsini kapatmak zorunda kaldim. cunku actigimda sadece isik ve golge hesaplamasi 4 gun suruyor. bir de renderi var. en az 1 haftada cikardi video :)
-----------------------------C4D ile yapıyosan aç bi render server bağlanalım yardım edelim rendere.
Editt//
1 haftada yapılak rendere 20 mürid el atarsa 8 saatte biter :D -
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
:D hocam cikisi 46 saat surmus bir render bu. oradaki isigi tutturmak zaten basli basina bir sorun. muthis bir animasyondu bu. parcalarda isikli gecisler ve olusum effektleri, particlellar verdi. fakat render alirken hapsini kapatmak zorunda kaldim. cunku actigimda sadece isik ve golge hesaplamasi 4 gun suruyor. bir de renderi var. en az 1 haftada cikardi video :)
-----------------------------C4D ile yapıyosan aç bi render server bağlanalım yardım edelim rendere.
hocam coook makbule gecer yha :D render farm mi var :D ??? :D -
Bizim klandan tüm arkadaşlarıma yüklettim C4D kasan çok ışıklı animasyonlar olunca açıyorum serveri bağlanıyolar mis gibi iş paylaşımı yapıyoruz.
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------Bizim klandan tüm arkadaşlarıma yüklettim C4D kasan çok ışıklı animasyonlar olunca açıyorum serveri bağlanıyolar mis gibi iş paylaşımı yapıyoruz.
hcam pmden bana msn adresini yolarmisin :D muthis olur yha :D -
FCN bunu yazdı:
şu ortadaki s hiç içime sinmedi :D
eşek ile kelebek olayı gibi :D
ama animasyon olarak güzel başarılı olmuş
-----------------------------hocam onceden sadece logoyu eklemistim orada pek itiraz edilmedi oyuzden oyle biraktim :D