Shake İt Up Şekerim Favori Adaylar Arasında
-
Bu sene 52.si düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın en çok beğenilen 13 favori şarkısı belirlendi. Aralarında Kenan Doğulu’nun “Shake It Up” şarkısı da yer alan 13 şarkılık listede en favori adaylar yer alıyor.
İşte sırasıyla Eurovision Şarkı Yarışması"na katılacak en favori 13 aday: Belçika – "Love Power" Belarus – "Work Your Magic" Türkiye – "Shake It Up Şekerim" Bulgaristan - "Voda" Danimarka – "Drama Quenn" Sırbistan – "Molitva" Estonya – "Partness In Crime" Polonya – "Time To Party" Andora – "Salvem El Mon" Gürcistan – "My Story" İsrail – "Push To Button" İzlanda – "Eg Les i Lofa Pinum" Makedonya – "Mojot Svet"
Burdanda videosuna ulaşabilirsiniz yeni upload ettim (:
http://www.youtube.com/watch?v=5hXj-JtCApU -
hadi bakalım bu gazla finale kalabiliyozmu
-
bulgaristanınki baya bi kötü nasıl favori oluyoki ? Danimarkanınki güzel gibi.. Andora ve İzlanda yüksek görünüyo baya puan alır bunlar.. bazıları alırsa sahne şovundan alır oyu.. ama bizim şarkı biraz bunların arasında ilginç duruyo :D hemen farkediliyo sanırım biraz puan toplayabilcez gibi..
-
bu şarkı yarı finali geçsin başka bişey istemem :d
-
demekkı bızım sarkımzdan daha kotu sarkılarda varmıskı bız favorı gozukuyoruz valla helal olsun
gerçi bu eurovisyon denılen yarısma devletlerın kendı komsularına olan yalakalılları oluyor ama ne osun bu gune kadar ızledıgım yarısmalarda yunanlar kıbrıs rumlarına kıbrıs rumları yunanlılara 12 puan verıp duruyorlar bu bole devam edıyor -
blackdeath bence sağlam bu haliyle ounmayacak finalde bambaşka versiyonla ounacak görürsün.
-
sonuncu olmayalım o bile yeter şarkı boktan olmuş bnence
-
şarkı ne iyi ne kötü ne bilim :S bide nie raple katılmıo hiç bi ülke onu anlamıom :S
-
zumsuk+1 ben şarkıyı beendim ve bomba olcak görürsünüz
-
valla inşallah daha iyi olurda bizi orda resil etmez
eger bole soylerlerse yazık olur zaten sarkı da bı boktan bence bu ne ya shake ıt up sekerım ulan ya turkce yap ya ingilizce ikisini niye karıstırıyorsun allahala -
Sonuncu olmayız yaw merak etmeyin :) Şarkı fazla iyi olmasada bizimkinden çok daha kötü şarkılar var.
Toplam Hit: 1438 Toplam Mesaj: 12