Shell Arşivi Herkese Lazım Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben başka sitenin adını yazmamak için elimden geleni yaptım ayrıca genelde paylaştıklarım alıntıysa yazıyorum ayrıca konuyu gizlememin sebebi üyelerin dışında kimse görmesin diye gizliyorum ayrıca kalkıp insana hakaret eder gibi yorumlarda yapmayın hakkaten sinirli adamım küfür edicem oke...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Murid muride rar pass koyar mi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben başka sitenin adını yazmamak için elimden geleni yaptım ayrıca genelde paylaştıklarım alıntıysa yazıyorum ayrıca konuyu gizlememin sebebi üyelerin dışında kimse görmesin diye gizliyorum ayrıca kalkıp insana hakaret eder gibi yorumlarda yapmayın hakkaten sinirli adamım küfür edicem oke...

Hakaret etmiyoruz bro.

Ayrıca bu konu zaten folloş olmuş içerik içeriyor gizlemenin mantığı yok internette dolaşan birşey.

" hakkaten sinirli adamım küfür edicem oke... " senin kaybına olur. selametle.

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

kimsenin üstüne alınmasını istemem ama bazen şaşırıyorum gerçekten, ortada trajikomik olan şeyler var; birisi çıkar sıkı yönetimi fırsat bilir sağdan soldan alıntı yapıp shell paylaşır, diğeri çıkar shell ne demek bilmiyorum der, ben tahribat'ı böyle bilmezdim. benim sandığım tahribat kendi yazdığı priv8 kodlamaları paylaşmalıydı.

edit: eğer böyle devam ederse sıkı yönetim adı altında sitenin gelişmesi için çaba sarfeden müridler, seviyeyi ısrarla biraz daha alta almaya çalışıyorlar.

edit2: hocam ben böyle bir konuya istesende laf atmam, sorun joomlanın güzel açıkları veya bu siteye neden üye olduğun değil, ayrıca sen bu konuya gözel bir paylaşım gözüyle bakıyorsan artık, ben böyle konuları zorlasan paylaşmam, yakışmaz bana, türkiye 'de sayılı kişilerin kullandığı yöntemleri paylaşırdım, zamanında icraat olsun diye kendi kodladığımız exploitler ile nasıl birleşmiş milletleri heyklediğimizi anlattığım internette bulamayacağın video'yu paylaşırdım, tek tıkla binlerce siteyi nasıl heyk ettiğimizin videosunu paylaşırdım, gözel şeyler bunlar olmalı. ama böyle şeyler ha deyincede, öyle kolay kolay public edilmiyor, seninle burda sayfalarca tartışırdım ama çevremden gelen istekler üzerine en fazla bu kadar olabiliyor.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    eXceptioN bunu yazdı:

kimsenin üstüne alınmasını istemem ama bazen şaşırıyorum gerçekten, ortada trajikomik olan şeyler var; birisi çıkar sıkı yönetimi fırsat bilir sağdan soldan alıntı yapıp shell paylaşır, diğeri çıkar shell ne demek bilmiyorum der, ben tahribat'ı böyle bilmezdim. benim sandığım tahribat kendi yazdığı priv8 kodlamaları paylaşmalıydı.

Herkes anasinin karnindan bilerek mi cikiyor hocam kod yazanlar paylasmiyo artik ugrasmiyo demekki
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vallah dostum o kadar yetenekli insanlar var kendi kodladıklarını paylaşsınlar bizde yararlanalım yok birşeyler paylaşmıyorlarsa miletin paylaştığınada laf atmasınlar..

birşeyleri fırsat bilmedim ben buraya üye olurken sırf Echoll hocanın paylaşımları için üye olmuştum ozaman joomlanın güzel açıklarını paylaşıyordu =)) paylaştıklarınada milet laf atıyordu ve hala aynı olaylar hoş gerci oda şimdi ara ara paylaşıyor. ee sıkı yönetimi fırsat bilip ordan burdan paylaşım yapıyor dedinmi işin rengi değişir bari sende gözel şeyler paylaşta bizde güzelce yararlanalım ?? yapmıyorsan kalkıpda dil atma bence 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

tasslehoff bunu yazdı:

http://tools.th3-0utl4ws.com/shells/index.html

~[iskorpitx Shell]~

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar Sıkı Yönetim den dolayı bu tarz konuların zorlama konular olduğunu ve dandik sitelere benzediğinden bahsetmiş kesinlikle KATILMIYORUM.

Bence bilişimle ilgili alıntı konular bile saçma sapan geyik konularından iyidir. Ha hiçmi geyik yapmayalım elbete yapalım ama hem seviyeli olsun hemde dediğim gibi ARADA olsun burayı geyik forumuna çevirmeyekten kat be kat iyidir bu tarz konular ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

R3D bunu yazdı:

Bazı arkadaşlar Sıkı Yönetim den dolayı bu tarz konuların zorlama konular olduğunu ve dandik sitelere benzediğinden bahsetmiş kesinlikle KATILMIYORUM.

Bence bilişimle ilgili alıntı konular bile saçma sapan geyik konularından iyidir. Ha hiçmi geyik yapmayalım elbete yapalım ama hem seviyeli olsun hemde dediğim gibi ARADA olsun burayı geyik forumuna çevirmeyekten kat be kat iyidir bu tarz konular ;)

eyvallah aynen öyle

Toplam Hit: 5595 Toplam Mesaj: 23