Shockman Yeniden Aranızda....
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir daha böyle şeylere tenezzül edecek misin ?
-----------------------------Edermiyim... Tövbeler Olsun. Zaten Kuş Adasında Dükkan açtım Bilgisayar Dükkanı. Oraya yerleşiyorum Ailecek.
Kreyzi Kardeşim Evet Şu An Diyarbakırdayım..
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:15'da ShockMan tarafından düzenlendi.
-----------------------------
He böyle pişman olmasaydın sevinmeyecektim çıktığına içerden, şimdi sevindim ama, yaşanan olayada üzüldüm bilerek yapıp yatsan gam yemezsin ama böyle bir durum olunca insandan çok şey alır götürür, ama yinede hatır içinde olsa yaptığın bir şey var ortada oda es geçilemez.
Hadi bakalım yeni hayatında mutluluklar huzurlar helal kazanç ve uyanıklılık diliyorum.
-----------------------------Teşekkürler Cümnemizi Allah Kötü Yollara Düşmekten Korusun. Valahi Yatan Bilir Orası Hiç Hoş Bir yer Değil.
-
Hocam geçmiş olsun
-
3 sene çok ya bide hatır için amk büyük geçmiş olsun. Mal lazım olduğunda temin edebiliyomuyuz bu arada ? :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------3 sene çok ya bide hatır için amk büyük geçmiş olsun. Mal lazım olduğunda temin edebiliyomuyuz bu arada ? :)
-----------------------------Tövbeler olsun.... :)
-
çok geçmiş olsun hocam.
-
geçmiş olsun hoca bulaşma bu işlere
-
Seni tanımam hatta ilk kez gördüm adını, ama 3 yıl az bir süre değil, bu durumu metanetle karşılaman ve yeni bir sayfa açman çok güzel, bundan sonraki yaşamında başarı ve bolluk dilerim, geçmiş olsun hoşgeldin,
-
Geçmiş Olsun Hocam Aman Ha Bidaha Bir Tbt Mürdi Böle Boş Beleş İşler Yapmaz ! .d
Hocam Aman hea Sakın Seni kaybetmeyelim
Gerçi tanımıyorum ama Sen burdayken biz yoktuk .
-
Geçmiş olsun Hocam. Pişmanlığın belli. Allah yeni bir sayfa açtım dediğin hayatında muvaffak etsin. Hayırlı kazançlar dilerim.
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------Geçmiş Olsun Hocam Aman Ha Bidaha Bir Tbt Mürdi Böle Boş Beleş İşler Yapmaz ! .d
Hocam Aman hea Sakın Seni kaybetmeyelim
Gerçi tanımıyorum ama Sen burdayken biz yoktuk .
-----------------------------Çok Haklısın... Çok Zor Geçti Günler. Çok Uyudum. Uyumaktan Bıktım dersem yeridir. Kimse Uykudan bahsetmesin o derece.. :)