folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Show Time Turizm Sakın Yolculuk Etmeyin

Show Time Turizm Sakın Yolculuk Etmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Alanyadan İstanbul'a gidişimde gittigim saat de pek fazla seçenek olmadığı için bilindik firmalar yerine bu firmayi tercih ettim. 

1) Bileti alırken 13 saat yol sürer denildi 16 saat sürdü
    2) Bileti satın alırken yine internet var dendi araç geldiğinde internet yoktu son dk bileti iptal ettiremeyeceklerini söylediler başta sormuştum dedim işine geliyorsa tarzında bi cümle kurdu satış temsilcisi.
    3) araç da klima yı sonuna kadar açmış muavin 
    bir yolcu için klima kapatılmaz bende bunun bilincinde olduğum için 
    muavine klima kafama vuruyor bunun konsolu yok mu dedim muavin ise konsol olmadığını bi şey yapamayız dedi boş koltuk var 
    başka bir koltukla değişemez miyim dedim hayır dedi sebep dediğimde her koltuk sigortalı falan tarzi bir şeyler zırvaladı. 
    kafa göz dalıcaktım herife.

4) istanbula girdik sabah zar zor uyandım donmuş şekilde şöföre baktım telefonla konuşuyor aradan 2 saat geçti hala konuşuyor ve aracı tek elle kullanıyor.

aradım müşteri temcilcilerine şikayet ettim tabi ama yatıştırma amaçlı gereği yapılacaktır tarzında konuştular.

vel asıl kelam yanından bile geçmeyin bu firmanın pişman olursunuz

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Adını ilk senden duydum kardeş bu firmanın.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bende ilk defa duymuştum  ama otobüs saati yakın diye tercih ettim etmez olaydım.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Al bendende o kadar. Hatta az önceki kamil koç şikayet konusuna dalga olsun diye açıldı sanarak girdim içeri :) hatta ve hatta show time da yolculuk etmeyin diye okuyunca radyo konusu sandım dinlemeyin filan diyecek herhalde demiştim :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Bazı otobüs markalarının modelleri kumanda edilemeyen klima çıkışlarına sahip. Malesef müdahale edilemiyor. Sağolsunlar yollarda dur kalk belediye otobüslerine döndüler ayrıca yollardan biletsiz yolcu alıp cebe atıyorlar. Otobüslerle şehirler arası yolculuk ederken mutlaka yanınıza ekstra giysiler alın, yada uzun kullu pantolon ve giysi giyin. Yani şansa bırakmayın. Telefon olayı için de bir şey diyemiyoruz. Bazen de konuşması ya da hostlarla sohbet etmesi iyi oluyor, şoförün uyumamasına yardımcı oluyor. Sonuç itibariyle imkanınız vars uçakları kullanın, gerçi onlarda da bir sürü hileler var. Ya da araba alın araba kullanın vergisini benzinini ödeyin. Ya da blablacar var o da güzel tavsiye ederim. Hayırlı yolculuklar

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

6 Sene Otobüscülük Sektöründeydim, Bende İlk Defa Duyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Olası bir kaza durumunda sigortanın zararını karşılayabilmesi için senin adına düzenlenmiş biletin üzerinde yazan numaralı koltukta oturman gerek hocam. Muhtemelen o yüzden değiştirmene müsaade etmemiştir. 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

Olası bir kaza durumunda sigortanın zararını karşılayabilmesi için senin adına düzenlenmiş biletin üzerinde yazan numaralı koltukta oturman gerek hocam. Muhtemelen o yüzden değiştirmene müsaade etmemiştir. 

kaza anında camdan fırlayan adamın oturduğu koltuğu nasıl tespit ediyorlar,

koltukla berabermi uçması lazım

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    alibaba bunu yazdı

bayan yanına erkek oturduğunda da yer değişimi yapıyorlar işlerine geldiğinde

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    alibaba bunu yazdı

sesli guldum :D

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    alibaba bunu yazdı

kazanın oluş yeri şekli ve yaralananın kazadan sonra bulunduğu yere göre uzman bilirkişilerce yüksek oranlı olarak tespit yapılacabileceği kanaatindeyim. uçabiliyorsa koltukla birlikte uçması daha garanti olur ama hem daha yumuşak iniş olur bu sayede.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 2463 Toplam Mesaj: 15
show time turizm show time otobüs şikayet