Siber Meydan 2013 Tubitak
-
bence tahribattanda bir takım çıkar gibime geliyor o ödülüde alır
-
crimeangel bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Ödüller hiçbirsey :) Kimlerın neler yapabılecegını ögrenmek ıcın bu sıkındırık seylerı ben bıle alırım :D
İpad 750 - 850 TL arası , Androıd Tablet fıyat yok belkı 100 TL lık belkı 800 TL lık bısı kı bu tarz seylerde 150 TL yı asacagını sanmam :D
E reader da sanırım :D bundan basla bısı olmaz :D http://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-freebook-e-joy-e-kitap-okuyucu-fiyati,748894.htmlİkinci aşama sonucunda ilk 3'e giren takımlardan1. Olan Takım ÜyelerineApple iPad2. Olan Takım ÜyelerineAndroid Tablet3. Olan Takım ÜyelerineE-Kitap Okuyucutakım üyelerine dediğine göre, her üyeye ayrı ayrı verecekler. 20 kişilik bir takımsa 20 tane ipad verecekler demektir :) sen 20 ipad alıp dağıtırmısın peki?
3-5 kişilik takımlar olacakmış. min3 max5 yani çok para değil.
-
konu takipat
-
bu tür organizasyonlarda ödülün hicbir önemi yok (bana göre).
önemli olan boy gösterebilmek, derece yapabilmek. evet biz de isterdik laptop vs. versinler diye ama sorun degil yine de (:
finale kalan ekiplerden birisi olarak pazartesi günü yarısmadayız.
ayrıca "shell atmayı bilenler dolduracak orayı" yorumunu cevaplamak istedim, yarısma liselere de acılmıs olsaydı evet muhtemelen halen google'da "facebook hack" "r57 shell at" aramalarını yapan kesimden de gelenler olacaktı.
65 takım arasında yine sırf bu kesimden olusmus ögrenciler vardıysa da seviye 1'i gecemeden elenmislerdir muhtemelen.
diger 9 takımın elemanlarını az cok tanıyoruz, su an kimse kücümsenecek pozisyonda degil.
Andrei tarafından 14/Ara/13 14:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdı
önemli olan boy gösterebilmek, derece yapabilmek. evet biz de isterdik laptop vs. versinler diye ama sorun degil yine de (:
Hoca firat uni de mi okuyorsun , bizim Oğuzhan çıkma da
-
Andrei bunu yazdı
ayrıca "shell atmayı bilenler dolduracak orayı" yorumunu cevaplamak istedim, yarısma liselere de acılmıs olsaydı evet muhtemelen halen google'da "facebook hack" "r57 shell at" aramalarını yapan kesimden de gelenler olacaktı.
65 takım arasında yine sırf bu kesimden olusmus ögrenciler vardıysa da seviye 1'i gecemeden elenmislerdir muhtemelen.
diger 9 takımın elemanlarını az cok tanıyoruz, su an kimse kücümsenecek pozisyonda degil.
hadi müdür hayırlısıyla kazan gel :) foto bekliyoruz unutma dediklerimede alınma okadar :D
-
wow güzelmiş daha önce sanki duymuştum bu yarışmayı :) bu tarz etkinlikler, yarışmalar arttırılmalı, bi arkadaş fişlenmek için demiş ama çok saçma bence. başarılı olanlar muhtemelen mezun olduklarında güzel bir yerde iş bulacaklardır özellikle devletin bu tarz işlerinde..bildiğiniz gibi bu konuda çok gelişmiş bir ekibimiz yok umarım bu tarz etkinlikler, insanların heveslerini oralara yönlendirir de facebook gibi salakça şeylerden kafalarını kaldırtır..
-
Geçenlerde aynısı olmuştu sanırım veya o budur ? 1.leri açıklamışlardı 3.takımdan takip ettiğim birisi vardı ama hatırlayamadım tam :(
Böyle şeyler çoğalmalı -
@ETRoot
degilim de tanıyorum onu da.
@1234567B
alınmadım, dolaylı olarak yazdıgında haklılık payı var cünkü. tesekkür ederim, iddialıyız ama özellikle 3-4 takım arasında cekismeli gececek gibi, rakipler saglam, elimizden geleni yapacagız.
@Ka1nsha
hocam bu etkinlik bu sene ilk defa düzenleniyor, bundan sonra da her sene yapılır zaten. senin dedigin yarısma baska bir sey olmalı veya aynı etkinligin 1. etabından bahsediyorsun ? 65 takımdan ilk 10'u alındı 2. etap icin.
-
olay nedir honeypot tarzı bir sistemde vuln bulup exploit mi etmeye çalışıyorsunuz yoksa zaten bilinen xss cookie rfi sql inj gibi şeyleri uygulamaya mı çalısıyorsunuz